abays
80+
- Reaksiyon skoru
- 10
herkese merhaba oncelikle
Ben 16 yasinda bir lise ogrencisiyim fransaya yaklasim 3 sene once gelmistim.
Ortaokulda fraansizca hocam oldugu icin DELF sinavindan iki kere gecim ve A2 seviyesinde fransizca diplomasi edindim.
2 sene sonra liseye gectim.
Lisenin fransizca ogretmenin ( dil bilgisi zayif olan ogrenciler icin, ama tek fark bu hocanin sinifinda zenci ogrencilerin fransaya adapte olabilmesi icin ders veriyo, yani bu ogrenciler fransizca konusabiliyor ama yazmalari yok ) fransizca ogrebilmek icin ya tum lseyi sallayip tam anlamiyla orda olmak zorundayim yada haftalik anca 2 saat kursa gidebilecegimi ogrendim.
Ben de bana uygun olmadigini dunerek normal liseme devam ettim.
awk aranda bir ay gecti o hoca dediki fransizca dil dinavina gircen.
ben A2 sinavinda 53 puan ile gectim zamaninda baraj 50
ben bunu ogrendimde elimde yapabilecegim herhangi birsey yok.
kardesim bide abim masallah takir takir beni gecmisler.
uzun lafimin kisasi tam tarihi bilmiyom ama cok yakinda B1 sinavim var. bu konuda bana yol gosterecek biri varsa memnuniyetle okurum.
bide bu konu yuzunden citirindan depresif haldeyim. insta minsta hak getire okulda arkadaslarim var ama ekli degiliz.
Ben 16 yasinda bir lise ogrencisiyim fransaya yaklasim 3 sene once gelmistim.
Ortaokulda fraansizca hocam oldugu icin DELF sinavindan iki kere gecim ve A2 seviyesinde fransizca diplomasi edindim.
2 sene sonra liseye gectim.
Lisenin fransizca ogretmenin ( dil bilgisi zayif olan ogrenciler icin, ama tek fark bu hocanin sinifinda zenci ogrencilerin fransaya adapte olabilmesi icin ders veriyo, yani bu ogrenciler fransizca konusabiliyor ama yazmalari yok ) fransizca ogrebilmek icin ya tum lseyi sallayip tam anlamiyla orda olmak zorundayim yada haftalik anca 2 saat kursa gidebilecegimi ogrendim.
Ben de bana uygun olmadigini dunerek normal liseme devam ettim.
awk aranda bir ay gecti o hoca dediki fransizca dil dinavina gircen.
ben A2 sinavinda 53 puan ile gectim zamaninda baraj 50
ben bunu ogrendimde elimde yapabilecegim herhangi birsey yok.
kardesim bide abim masallah takir takir beni gecmisler.
uzun lafimin kisasi tam tarihi bilmiyom ama cok yakinda B1 sinavim var. bu konuda bana yol gosterecek biri varsa memnuniyetle okurum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
bide bu konu yuzunden citirindan depresif haldeyim. insta minsta hak getire okulda arkadaslarim var ama ekli degiliz.