T.P.G.
80+ Titanium
Konu ana sayfaya düşmüş o da yazmış. İsteyerek hortlattığını sanmıyorum.6 ay geçmiş konuları hortlatmak yasak haberiniz olsun hocam
Konu ana sayfaya düşmüş o da yazmış. İsteyerek hortlattığını sanmıyorum.6 ay geçmiş konuları hortlatmak yasak haberiniz olsun hocam
Dostum 7000 mesajın var, kuralları okumuş olduğunu düşünüyorum. Neden peki?
.La baktim ana sayfaya düşmüş kim yukseltti bunu
19- O günün tarihi için 6 aydan daha eski konuları hortlatmak
La baktim ana sayfaya düşmüş kim yukseltti bunu
Gerçekten bakmadim ve dalginligima geldi6 ay geçmiş konuları hortlatmak yasak haberiniz olsun hocam
Ban çiki çikiGerçekten bakmadim ve dalginligima geldi
@Mehmet Yılmaz kusura bakmayiniz
Ben bu konuyu okuyordum yanlışlıkla ben yükselttim sandımKonu ana sayfaya düşmüş o da yazmış. İsteyerek hortlattığını sanmıyorum.
İşte bu yüzden D.A27 yaşındayım en fazla 40-50 sene daha yaşar arkamdan insanlara güzel bir ortam bırakırım.
Tabikide hocamDeğerli arkadaşlar bu forumda sakın ama sakın olaki başka forumlar hakkında kötü yorum, kötü söylemde bulunmayın çünkü ben bu forumu herkes için kurdum evet aranızda sadece beni takip eden vardır ama benim sadece youtube'da bile 700K takipçim var bunların içindeki büyük bir kısım neredeyse tüm donanım kanalarını takip ediyor. Sakın bu kadar ucuz muhabbetlere girmeyin olayımız sohbet muhabbet soru cevap. Bakın sakın unutmayın burası sadece bir forum bu kadar, sadece bir forum. Burada takılırsınız vakit geçirir hayatınıza devam edersiniz burada birilerine laf yetiştirip hayat enerjinizi bu kavgalarda harcamanızı istemiyorum. Kavgadan beslenen bir insan değilim forumumda da bu çatışmalara izin vermeyeceğim bak bunun için forumdan lütfen ceza yemeyin bu beni üzer. Uyarıyorum lütfen başka forumlara burada haterlık yapmaktan kaçının ben burayı herkes için kurdum, ve kurarken de aklımda tek bir şey vardı 27 yaşındayım en fazla 40-50 sene daha yaşar arkamdan insanlara güzel bir ortam bırakırım.
Tek bir amacım var ben bu forumda keyifli vakit geçirmek istiyorum bunu bozmaya çalışanlara da izin vermeyeceğim. Lütfen küçük bir ekibiz bize yardımcı olun
Tamam yazıyor xd.Önemli mesaja giden yol:
Alıntıyı görüntüle