Neler Yeni

Çok sıkıldım bunlardan.

Chrollo04

80+ Bronze
Türkiye'nin kadın tecavüz ve cinayet oranları düşük.
85 Milyonluk ülkede illaki birileri çıkacak.
Bahsedilen kadar kötü değil yani.
Ülkede milyonlarca mülteci var.
afrika, okyanusya, güney amerika ülkelerine göre az ama dünyada adı geçen çoğu ülkeye göre çok ve medyaya malzeme olduğundan abartıyorlar ama büyük bir sıkıntı sonuçta

Avolay

80+ Gold
afrika, okyanusya, güney amerika ülkelerine göre az ama dünyada adı geçen çoğu ülkeye göre çok
Biz çok gelişmiş bir ülke değiliz :)
Adam gibi hizmet vermediğimiz azınlıklarımız
Baştan çıkmış mültecilerimiz var.

Chrollo04

80+ Bronze
Biz çok gelişmiş bir ülke değiliz :)
Adam gibi hizmet vermediğimiz azınlıklarımız
Baştan çıkmış mültecilerimiz var.
çok gelişmiş bir ülke değiliz ama çok gelişebilecek bir ülkeyiz adam akıllı yönetilirsek almanyayı, japonyayı geçmek çocuk oyuncağı olur

rapstarjustercik

80+ Bronze
@rapstarjustercik sana hak veriyorum. Sayende böyle bir varlığı daha sıra bana gelmeden engelledim.
Adam sırf sıyrılmak ban yememek için discorddan yazma dedi meseleyi sanki özelden yaşamısız gıbı davrandı ve ban yemedı, aslında olay buradaydı. Adam bana özelden kufur etme dedi e moderator baksın etmedıysem ban versın ettıysem bana dırek perma ban atsın. Nasıl forum ıcı olay degıl bu sacmalık

• Muhteşem
Reaksiyonlar: baid

baid

80+ Silver
En İyi Cevap
5
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,391
İsim
berk
Adam sırf sıyrılmak ban yememek için discorddan yazma dedi meseleyi sanki özelden yaşamısız gıbı davrandı ve ban yemedı, aslında olay buradaydı. Adam bana özelden kufur etme dedi e moderator baksın etmedıysem ban versın ettıysem bana dırek perma ban atsın. Nasıl forum ıcı olay degıl bu sacmalık
Biliyorum dostum mesajları okudum. Her SS at diyince ortadan kaybolması çok iyi 🤣 .

Avolay

80+ Gold
çok gelişmiş bir ülke değiliz ama çok gelişebilecek bir ülkeyiz adam akıllı yönetilirsek almanyayı, japonyayı geçmek çocuk oyuncağı olur
Bu zaten böyle.
Ama burasa kadınlar özelinde bir mevzu yok.
Halkın genel olarak eğitime ve cezalara tabii tutulması gerekiyor.
Yoksa yasa çok güzel koruma altına alıyor zaten

Fevkelade1i

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,059
İsim
Muhammet Trabzon
Artık gerçekten sıkıldım bu insanlardan. O kadar hayvana şi**et ve t***v*z oluyor 2-3 gün gündemde kalıyor gidiyor. Aynı adam ceza almadığı için gidip bir kadına saldırıp-çok affedersiniz-ona c*n** saldırıda bulunup daha sonra ö*dü***ğünde “Allah, allah” çekiyoruz. Sen hayvana saldırmış(yeniden çok afedersiniz) te***üz eden birine ceza vermezsen bırak hayvanı bu adam aynı şeyleri insanada yapar. Bu konuyu bilmeyeninizde varsa şöyle anlatayım kısaca. Adamın biri saat 12:54 ö.ö. geliyor ve anne olan bir köpeği alıp kameraların görmediği kuytu bir alana giriyor. Tam bir saat sonra-adamın ne yaptığı meçhul-saat 13:50’de adam köpeği geri getiriyor. Ama hepimiz biliyoruz bu adam-büyük ihtimalle-köpeğe zarar vermiş bile olsa ceza almayacak. Çünkü öyle bir yasa yok. Zaten sırada başka yasalar var. Hem zaten botanik bahçeler hayvanlardan daha önemli boşverelim değilmi?

“Aramızda, ne varlıklar var insan dediğimiz, ne varlıklar var hiç iplemediğimiz.”

#hayvanhaklarıyasasıhemen #anneyeneoldu
Hocam, hatırlarsanız bir asker sokak hayvanını tekmelemişti. Ve, silahla vurmuştu. O asker, bu suçundan dolayı ceza almadı çünkü kanunen sahipsiz hayvana yapılan şeyler suç olarak kabul edilmiyordu. Fakat birkaç hafta sonra polisin kimlik sormasına karşı gelip arbede çıkardı ve göz altına alındı. Askerî mahkemede yargılandı.

Hayvan hakları ile ilgili, en son Özlem Zengin açıklamasını yapmıştı. Yeni bir kanun teklifi geliyor meclise. Hayvanlara eziyet edenlere normalde para cezası veriliyor, bu hapis cezasına çevrilecek. Bakalım, Ak Partinin getireceği teklife kimler evet deyip, kimler karşısında duracak.

Şu da var. Şimdiye kadar hayvanlar sahipli ve sahipsiz olmak üzere ikiye ayrılıyordu. Sahipsiz hayvana zarar verenler, neredeyse hiçbir ceza almıyordu. Sahipli hayvana zarar verenler ise, mala zarar vermek suçundan hüküm giyiyorlardı. Yeni kanun teklifiyle, bu da ortadan kaldırılıyor. Hayvan sahipli de olsa, sahipsiz de olsa, zarar veren kişiye aynı cezâ verilecek. (Sanırım, bu son dediğim kanunlaşmış olabilir. Tam emin değilim.)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,154
Üyeler
164,626
Son üye
ouzkn7
Top Bottom