Neler Yeni

Çok sıkıldım bunlardan.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Bu istatistikleri lütfen tecavüze uğramış kadınların ailelerine göster, kızı öldürülmüş anne-babalara göster. Gösterde cevabını al. Her gün tecavüz, taciz ve şiddet olayları oluyor. Bunlara cevabın ne? Ha ayrıca gel birkaç istatistik atayım sana.
1. 1 Yıl önce paylaşılmış bir istatistik
Alıntıyı görüntüle
(Kaynak: OECD)
Alıntıyı görüntüle
Peki bu giderek büyüyen istatistik?
2020 Cinsiyet Eşitliği Raporu’na bakılırsa türkiye 150 ülke arasından 130. sırada.
Hacettepe Ünivesitesi'nin yaptığı bir araştırmaya göre "10 kadından 4'ünün yaşamının bir döneminde şiddete maruz kaldığını ortaya koydu."
Bunlara ne diyeceksin? Ha söylesene.
Türkiye de kadına şiddetten amerika dan fazlaysa cümle alem beni, gidip Allahın feministinden alırsan bizim ülkede tüm erkekler ******** sen de bende dahil

rapstarjustercik

80+ Bronze
Ne diyorsun kardeşim? Feminist ne alaka? Amerika ne alaka? Yada şunu sorayım Amerika hakkında ne biliyorsun? Mahallenden dışarıya çıkmadığın için pek bir şey bildiğini düşünmüyorum.
Aynen kardeşim 4709 mesaj akşama kadar forumda dolaş cips ye anne diye evde bağır mahallen de adam ölse haberin olmayacak gelip bana dediğine bak çomarın, attığın grafiği görmedin herhalde

Selman Karaa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,261
İsim
Selman
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar / Masaüstü Bilgisayar Tavsiyeleri / Ekipmanlar / Konu dışı
85 Milyonluk ülkede illaki birileri çıkacak.
Dostum böyle bir mantık yok. Her gün insanlar katlediliyor, hayvanlar katlediliyor. Ülkede bunları durdurmak için düzgün bir ceza sistemine ihtiyaç var. Bunları yapan insanlar nasıl olsa ceza almam diyerek yapıyor. İnsanların ve hayvanların canına kast edenlere gerekli ceza verilirse, bir gün sonra serbest bırakılmayıp, takım elbise indirimi almayıp hak ettiği cezayı alırsa işte o zaman ülkede bunların sayısı azalacak.

Avolay

80+ Gold
Dostum böyle bir mantık yok. Her gün insanlar katlediliyor, hayvanlar katlediliyor. Ülkede bunları durdurmak için düzgün bir ceza sistemine ihtiyaç var. Bunları yapan insanlar nasıl olsa ceza almam diyerek yapıyor. İnsanların ve hayvanların canına kast edenlere gerekli ceza verilirse, bir gün sonra serbest bırakılmayıp, takım elbise indirimi almayıp hak ettiği cezayı alırsa işte o zaman ülkede bunların sayısı azalacak.
Ülkede hiçbir şey düzgün cezalandırılmıyor?
Bu kadınlar ya da hayvanlar özelinde bir konu değil.
Çürümüş bir yargı-cezalandırma sistemimiz var şuan.
Masum insanlar terörist diye içeri alınıyor, teröristler İstanbul'da turist diye geziyor.
Cezalar düzgün uygulansa hayvanları saymazsak yeterli yoksa.
Uygulama ve yargılama kısmı sıkıntılı

Avolay

80+ Gold
Burada başarılarımı kanıtlamaya hiç ihtiyacım yok. Umurumda değilsin ama herkes senin gibi loser değil. Bil bunu. 1 yılı aşkın süredir forumdayım. 1 gün bile 30 dakikadan fazla girmemişimdir.
Cinayet diyorum taciz diyorsun.
Taciz için çok fazla geri kafalı insan var ülkede.
Başlarda yer alabiliriz, beklenmedik bir şey değil.
Cezaların uygulanması sıkıntılı.
Bu her şeyde geçerli.
Yeni yasalar hayvanlar için gerekli ancak kadınlar hakkındaki yasaları atar mısın?
Yeterliliğini tartışalım.

cemtastan2301

80+ Gold
Artık gerçekten sıkıldım bu insanlardan. O kadar hayvana şi**et ve t***v*z oluyor 2-3 gün gündemde kalıyor gidiyor. Aynı adam ceza almadığı için gidip bir kadına saldırıp-çok affedersiniz-ona c*n** saldırıda bulunup daha sonra ö*dü***ğünde “Allah, allah” çekiyoruz. Sen hayvana saldırmış(yeniden çok afedersiniz) te***üz eden birine ceza vermezsen bırak hayvanı bu adam aynı şeyleri insanada yapar. Bu konuyu bilmeyeninizde varsa şöyle anlatayım kısaca. Adamın biri saat 12:54 ö.ö. geliyor ve anne olan bir köpeği alıp kameraların görmediği kuytu bir alana giriyor. Tam bir saat sonra-adamın ne yaptığı meçhul-saat 13:50’de adam köpeği geri getiriyor. Ama hepimiz biliyoruz bu adam-büyük ihtimalle-köpeğe zarar vermiş bile olsa ceza almayacak. Çünkü öyle bir yasa yok. Zaten sırada başka yasalar var. Hem zaten botanik bahçeler hayvanlardan daha önemli boşverelim değilmi?

“Aramızda, ne varlıklar var insan dediğimiz, ne varlıklar var hiç iplemediğimiz.”

#hayvanhaklarıyasasıhemen #anneyeneoldu
Ne kadar saçma şeyleri sansürlemişsin konu okunmuyor.

rapstarjustercik

80+ Bronze
Çocuk mu kandırıyorsun? Hadi işine bak. İstediğin kadar yanıt ver, saygılıca konuşurken karşımdaki sövüyorsa o kişi umurumda olmaz.
Ekran Alıntısı 2.PNG
Ekran Alıntısı.PNG

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,143
Üyeler
164,624
Son üye
ozgurkurgun
Top Bottom