❌İndirim Bitti! Colorful 4070 16.250 TL !!!!!

4060ti parasına 4070

4070indirim bekliyorum ama top seviye olanlarda. İncelemesi vs olsa alırdım ama 8 bin fazla verip gaming x veya tuf alasım var :) mosfetleri, soğutması, sesi vs önemsemeyenler yapıştırsın direkt.
Mosfet soğutma ve sesin kötü olduğunu nereden öğrendiniz

mosfetleri, soğutması, sesi vs önemsemeyenler yapıştırsın direkt.
ya kes boşu, bir şey biliyorum tribine girip ne kadar teknik kelime varsa sıralamış bir bitmediniz. Bu kartın nasıl bir soğutması var sen biliyor musun? harbi çekilecek insan değilsiniz.

Sağlık olsun kardeşim. Ekran kartını kullandınmı
Son sürücüyü kullanma anlık drop sıkıntıları yaşarsın 537.58 sürücüde sorun yok ondan başka bir sorun yok hayırlı uğurlu olsun.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

ya kes boşu, bir şey biliyorum tribine girip ne kadar teknik kelime varsa sıralamış bir bitmediniz. Bu kartın nasıl bir soğutması var sen biliyor musun? harbi çekilecek insan değilsiniz.
Hem ucuz hem premium serisi daha ne olsun?

O değilde bu işte bir gariplik var. Bu kartlar video çıktığında daha pahalıymış. Şimdi incehesap ince kasım indirimleri yaptı. Bazı kodlar açık kalmış ve biz onları almış olduk. Mesela RTX 4070 beyaz olan videonun çıktığı gün 19k ya geliyormuş 5000 TL indirimle beraber. Yine incehesabın hata yapmasından faydalandık.

Bune lan bedava :D

Alanlara hayırlı olsun içim gitti almadım valla güzel günlerde kullanın. Kart güzel boş yapanlari engelle geç.

Alanlara hayırlı olsun içim gitti almadım valla güzel günlerde kullanın. Kart güzel boş yapanlari engelle geç.
Bunlar iptal olabilir. Dediğim olay olmuş. Bu kartlar video çıktığında daha pahalıymış. Şimdi incehesap ince kasım indirimleri yaptı. Bazı kodlar açık kalmış ve biz onları almış olduk. Mesela RTX 4070 beyaz olan videonun çıktığı gün 19k ya geliyormuş 5000 TL indirimle beraber. Yine incehesabın hata yapmasından faydalanmış olduk umarım iptal olmaz.

Bunlar iptal olabilir. Dediğim olay olmuş. Bu kartlar video çıktığında daha pahalıymış. Şimdi incehesap ince kasım indirimleri yaptı. Bazı kodlar açık kalmış ve biz onları almış olduk. Mesela RTX 4070 beyaz olan videonun çıktığı gün 19k ya geliyormuş 5000 TL indirimle beraber. Yine incehesabın hata yapmasından faydalanmış olduk umarım iptal olmaz.
18.30'a kadar belli olur İncehesap hızlı kargo yapıyor Cuma 16:30'da aldığım kartı yetiştirdiler aynı gün. :D

Dediğin doğru olabilir ama denemeye değer.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,795
Üyeler
184,686
Son üye
Altay0505
Geri