Neler Yeni

❌İndirim Bitti! Colorful 4070 16.250 TL !!!!!

Dahası  
Reaksiyon skoru
10,095
İsim
Diyarhan
4060ti parasına 4070

oguuzysr

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
547
İsim
Oğuz
Bu olayın bütün kodları tükenmişti bizzat kendim denedim.. Şimdi ya tekrar aktif edildi ya da sistemsel hata umarım iptal olmaz. Alanlara hayırlı olsun
Bu forumda paylaşılana kadar kodlar duruyordu. Ne zamanki foruma düştü 5 dakika içinde bitti.

r4NG3r

80+ Silver
4070indirim bekliyorum ama top seviye olanlarda. İncelemesi vs olsa alırdım ama 8 bin fazla verip gaming x veya tuf alasım var :) mosfetleri, soğutması, sesi vs önemsemeyenler yapıştırsın direkt.
Mosfet soğutma ve sesin kötü olduğunu nereden öğrendiniz

Abdullah Hacıgül

Kurucu - Yönetici
Yönetici
En İyi Cevap
4
mosfetleri, soğutması, sesi vs önemsemeyenler yapıştırsın direkt.
ya kes boşu, bir şey biliyorum tribine girip ne kadar teknik kelime varsa sıralamış bir bitmediniz. Bu kartın nasıl bir soğutması var sen biliyor musun? harbi çekilecek insan değilsiniz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Sağlık olsun kardeşim. Ekran kartını kullandınmı
Son sürücüyü kullanma anlık drop sıkıntıları yaşarsın 537.58 sürücüde sorun yok ondan başka bir sorun yok hayırlı uğurlu olsun.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ya kes boşu, bir şey biliyorum tribine girip ne kadar teknik kelime varsa sıralamış bir bitmediniz. Bu kartın nasıl bir soğutması var sen biliyor musun? harbi çekilecek insan değilsiniz.
Hem ucuz hem premium serisi daha ne olsun?

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
O değilde bu işte bir gariplik var. Bu kartlar video çıktığında daha pahalıymış. Şimdi incehesap ince kasım indirimleri yaptı. Bazı kodlar açık kalmış ve biz onları almış olduk. Mesela RTX 4070 beyaz olan videonun çıktığı gün 19k ya geliyormuş 5000 TL indirimle beraber. Yine incehesabın hata yapmasından faydalandık.

tugay05

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
146
İsim
Tugay gedik
Bune lan bedava :D

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ertuğrul
Alanlara hayırlı olsun içim gitti almadım valla güzel günlerde kullanın. Kart güzel boş yapanlari engelle geç.

Ckribrahim

Taç
En İyi Cevap
1
Alanlara hayırlı olsun içim gitti almadım valla güzel günlerde kullanın. Kart güzel boş yapanlari engelle geç.
Bunlar iptal olabilir. Dediğim olay olmuş. Bu kartlar video çıktığında daha pahalıymış. Şimdi incehesap ince kasım indirimleri yaptı. Bazı kodlar açık kalmış ve biz onları almış olduk. Mesela RTX 4070 beyaz olan videonun çıktığı gün 19k ya geliyormuş 5000 TL indirimle beraber. Yine incehesabın hata yapmasından faydalanmış olduk umarım iptal olmaz.

berke.

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,176
İsim
Berke
Bunlar iptal olabilir. Dediğim olay olmuş. Bu kartlar video çıktığında daha pahalıymış. Şimdi incehesap ince kasım indirimleri yaptı. Bazı kodlar açık kalmış ve biz onları almış olduk. Mesela RTX 4070 beyaz olan videonun çıktığı gün 19k ya geliyormuş 5000 TL indirimle beraber. Yine incehesabın hata yapmasından faydalanmış olduk umarım iptal olmaz.
18.30'a kadar belli olur İncehesap hızlı kargo yapıyor Cuma 16:30'da aldığım kartı yetiştirdiler aynı gün. :D

Etobaba

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
846
İsim
Ertuğrul
Dediğin doğru olabilir ama denemeye değer.

Top Bottom