Colorful anakartta güncel driver yok

lprnkc

80+
Reaksiyon skoru
17
Colorful battle ax b760m k D5 V20 anakartım var işlemcim i7 14700kf
Son çıkan chipset driver ı 2022 yılına ait. İşlemci de b760 yonga seti de 2023 yılında çıkmış nasıl oluyor anlamadım. Sürücüleri intelin kendi driver kurucusundan kurdum ama FPS im olması gerekenden çok çok az. İntelin chipset INF utilitysini kurayım dedim ama orda da desteklenen yongalar icinde b760m yok. Hiçbir şekilde güncel sürücüye ulaşamıyorum

Colorful desteğe mail attınız mı?

Bios undan korkuyordum bu markanın meğerse driver i bile sorunmuş

AMD bu chipset konusunda intel'in çok önünde. Git resmi siteden çatır çutur yükle. Hadi BIOS bir şekilde idare eder diyelim ama koskoca intel'in sitesinde chipset sürücüsü yok. 😑

Ki 46 yaşında bir bilgisayar kullanıcısıyım, benim bildiğim yıllar yılı bu böyle. İşte çok eski chipset serilerinde INF utility ile rn günceli çekiyorsun falan ama Colorful markasının bu işe bir çözüm bulması şart.

Colorful desteğe mail attınız mı?
Evet attım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İntelin sitesinde bile chipset driveri yok ilginç
BU yongaya ait diğer markaların güncel driverlari da var aslında ama niye böyle ben de anlamadim

Bios undan korkuyordum bu markanın meğerse driver i bile sorunmuş
Biosu da berbat evet biosu güncel olmasına rağmen aradığım bazı ayarlar mevcut değil

Evet attım

BU yongaya ait diğer markaların güncel driverlari da var aslında ama niye böyle ben de anlamadim

Biosu da berbat evet biosu güncel olmasına rağmen aradığım bazı ayarlar mevcut değil
Asrock tan ta bu nedenle hep uzak durmusumdur

AMD bu chipset konusunda intel'in çok önünde. Git resmi siteden çatır çutur yükle. Hadi BIOS bir şekilde idare eder diyelim ama koskoca intel'in sitesinde chipset sürücüsü yok. 😑

Ki 46 yaşında bir bilgisayar kullanıcısıyım, benim bildiğim yıllar yılı bu böyle. İşte çok eski chipset serilerinde INF utility ile rn günceli çekiyorsun falan ama Colorful markasının bu işe bir çözüm bulması şart.
AMD gerçekten bu konuda çok iyi. Anakartin sktesinden en güncel driverı indirsem dahi AMD adrenalinden daha güncel driver bulabiliyorum

buyurun 11 ayın 2024
Hocam çok sağol siz nereden buldunuz

AMD gerçekten bu konuda çok iyi. Anakartin sktesinden en güncel driverı indirsem dahi AMD adrenalinden daha güncel driver bulabiliyorum

Hocam çok sağol siz nereden buldunuz

e kendi sitesinde yayınlanıyor direk anasayfadaki ilk sayfa

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,154,754
Üyeler
183,631
Son üye
atabes