Neler Yeni

Yardım Colorful b650m ram uyumluluğu

ölücüadam42

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
183
İsim
Ölücüadam42
Uyumluluktan öte hız önemli 6400mhz her anakart ve işlemcide çalışmaz 6000mhz ram takmak büyük ihtimalle çözecektir sorunu

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Uyumluluktan öte hız önemli 6400mhz her anakart ve işlemcide çalışmaz 6000mhz ram takmak büyük ihtimalle çözecektir sorunu
Anakart 7800 destekliyo ama en babaişlemci zaten 5600 mhz diyor 9950x3d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Colorful anakart vakası 5 ya da 6 oldu
Evet inşallah yeni ramler uyhun olur da bi süre götürür yoksa işim iş donanımsal destekleyen pcie 5.0 olan 15 vrmli en ucuz kart 10 bin lira

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet zordolar
Anakart 7800 destekliyo ama en babaişlemci zaten 5600 mhz diyor 9950x3d
Mesaj otomatik birleştirildi:

Evet inşallah yeni ramler uyhun olur da bi süre götürür yoksa işim iş donanımsal destekleyen pcie 5.0 olan 15 vrmli en ucuz kart 10 bin lira
kardeşim merhaba aynı anakartın V15 olanını dün sipariş ettim, ram konusunda tereddüte düşünce bu gönderini gördüm. Acaba ram konusunu nasıl aştınız önerebileceğiniz bir model varmı?

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
kardeşim merhaba aynı anakartın V15 olanını dün sipariş ettim, ram konusunda tereddüte düşünce bu gönderini gördüm. Acaba ram konusunu nasıl aştınız önerebileceğiniz bir model varmı?
anakartın kendi sitesinde modeline uygun uyumluluk tarafında liste var ram listesi ordan seçmeni tavsiye edebilirim ben patriot viper 2x16 cl30 6000mhz aldım öncesinde xpg 6400 cl32 almıştım pek düzgün çalışmadı

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
ahmet zordolar
anakartın kendi sitesinde modeline uygun uyumluluk tarafında liste var ram listesi ordan seçmeni tavsiye edebilirim ben patriot viper 2x16 cl30 6000mhz aldım öncesinde xpg 6400 cl32 almıştım pek düzgün çalışmadı
Bugün linkteki ürünü aldım. Expo desteği var Hynix bellekli umarım sorun çıkarmaz. Destek listesinde bu model yok bakalım ne olacak

ÇağdaşKsK

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
538
İsim
Çağdaş Alkan
Merhaba arkadaşlar geçen aylarda sistem toplamıştım ve bazı sıkıntılar yaşadım ve bu durumum ramlerden dolayı olduğunu düşündük konu linkini bırakıyorum
Bu olaydan sonra ramleri iade ettim 1 hafta önce satıcı firma bi sıkıntı olmadığını ramlerin çalıştığını tekrar bakması için distribütör firmaya yolladıklarını söylediler Alıntıyı görüntüle
Sonrasında indirime girdiğini gördüğüm patriot viper rgb ramleri satın aldım Alıntıyı görüntüle
Ve bu ramlerin de anakartımın sitesinde uyumlu ramler listesinde olmadığını gördüm ilk ramler de yoktu listede xpgnin cl30 6000 mhz ramlari vardı sadece sıkıntının bende olduğunu düşünmeye başladım
İlk sorum patriot ramlerle bi sıkıntı yaşar mıyım
İkinci sorum xpg ramler iade değişim olmayıp geri gelirse patriot ramlerle beraber çalıştırabilir miyim ya da patriot ramleri satıp anakartın sitesinde desteklediği ramlerden mi almam gerek illa 4 kanal kullanmak sıkıntı çıkarır mı cl değerleri ve mhz hızları farklı anakarttan nasıl bir ayar yapmam gerek çok boşlukta kaldım yardımcı olabilir misiniz

Teşekkürler şimdiden
Anakart linki
Aynı anakart aynı ramleri kullanan 2 arkadaşım var sıkıntı yaşamadı patroit de

kayracid

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
41
İsim
Yiğit Kayra Kalaycı
Top Bottom