Neler Yeni

❌İndirim Bitti! COLORFUL BATTLE-AX B650M-WHITE WIFI 4.999 TL

HacıSOFU

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
11,404
İsim
Hacı
hocam epeyde farklı gözüküyor ama kendi sitesinde ikisi de 5.0. beyazın avantajı wifi ve bluetooth sizce değer mi sonradan eklemek istersem bu seviyede bir wifi bt kartı ne kadara mal olur ki
Anakart ayarindakini eklemek istersen 1000 lira.

efyavas

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
16
İsim
Ercan Yavaş
Fast boot ayarı nerede biosta? Bulamadım.

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Selami kaplan
Alma o zaman kartı? ne bu kötüleme amacın. Kullanıyorum şuan bahsettiğin hiç bir sorun yok var mı başka olayın? 20 BİN TL lik X870 Pro art serisinde bile 2 tane PCL 5.0 ssd takınca PCLE lerin hızını düşürüyo anakart bunları biliyor musunda burda bir ton boş yapıyosun 4500 TL ye aldığın anakarttan 15 bin TL lik performans mı bekliyosunuz. Yok neymiş SSD 2. si kapanıyormuş üstü :D çok komiksin kardeşim rica ediyorum daha konuya mesaj atma adam orda kocaman mini atx lerde böyle sorunlar oluyor zaten diyor. Sorunu olan yazar insanları soğutmayın kullanmadığınız hayatınızda görmediğiniz kartlar hakkında boş yorumlarda bulunmayı

Burayi, gittiğin mahalle berberi mı sandın. Sana demiştim, önümüzdeki 10 sene boyunca bunu berberine anlatırsın diye, bana değil.

Dahası  
Reaksiyon skoru
140
İsim
Berkay Şenocak
İlgilendiği Kategoriler
Monitör, Ekran kartı, Overclock, Undervolt
Burayi, gittiğin mahalle berberi mı sandın. Sana demiştim, önümüzdeki 10 sene boyunca bunu berberine anlatırsın diye, bana değil.
Aynen kardeşim herkesden kullanan insandan bile en iyisini sen biliyosun daha cevap veremicem sana kendi kendine konuş en son sana verdiğim cevabı bi 10 kere oku belki anlarsın senin cevaplarını önemseyen yok umarım bir gün benim hayatımın %1 ine sahip olursun :)

Son düzenleme:

dakika91

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
76
İsim
Selami kaplan
Aynen kardeşim herkesden kullanan insandan bile en iyisini sen biliyosun daha cevap veremicem sana kendi kendine konuş en son sana verdiğim cevabı bi 10 kere oku belki anlarsın senin cevaplarını önemseyen yok umarım bir gün benim hayatımın %1 ine sahip olursun :)

Allah korusun.

Dahası  
Reaksiyon skoru
66
İsim
Father
Takamiyorsun işte, sıkıntı orda.
Genelde bu tip durumlarda alttaki slot PCI express3*1 yapılır, M2 slotu devamına yapılır
Ben anakartı alan kişiyle konuştum 2 tane ssd yuvasına en kalın ekran kartını alsan dahi ssd takabiliyormuş ek olarak en üstteki ssd yuvasına soğutucu da takabiliyormuş ancak altındakinden tam emin değil daha ince bir soğutucu olursa takılır ssd ile ekran kartı arasında çok fazla bir alan varmış hiçbir sıkıntı yok dedi

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
fatih çomoğlu
Yeni bir pc topluyordum.
İşlemci 7500f aldım

Anakart için bu anakart çok önerilmiş, dünkü msib650m-p 4000 liraya satılmıştı geç gördüğüm için alamamıştım. Bugün gaming gecesinden 4500 liraya aldım bakalım.Kullanıcılar yardımcı olabilirse sevinirim.

Ram olarak patriot viper xtreme5 2x16 6400 cl32 aldım yine forumda konulardan tavsiye üzerine eğer kullananlar var ise ayarları konusunda yardımcı olabilecek varsa sevinirim. fakat soğutucum yüzünden sığmayabilir tam bakamadım. Bequiet Dark rock pro4 soğutucum var.

Kasa olarak normalde NZXT h400 vardı fakat yine gaming gecesinden Lian Li lancool aldım 3500 TL’ye.

Psu olarakta rm750e düşünüyorum. Yine forumdan konuları kurcalaya kurcalaya. Şuan Cooler Master g650m var fakat 2018 veya 2019 da almışımdır. Hemde ekran kartı olarak sadece 1080p de oyun oynayacağım için rx7700xt veya rx7800xt düşünmekteyim. 2. El olarakta bakıyorum. Yine düşüncelerinizi yazabilirsiniz.

Şimdiden teşekkürler.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

Forum istatistikleri

Konular
1,070,210
Üyeler
169,968
Son üye
sevko
Top Bottom