❌İndirim Bitti! Colorful RTX5070 iGame Ultra 28.499TL

Cyberpunk oynarken maksimum 76 gördüm genel olarak kasayada bağlı bir durum benim kasam bu şekilde baya havadar bir kasa nasip olursa Aralık'ta sistemi komple değişecem.
O sistemde gürültülü olması normal kart boğulmuş bildiğin.

Yanlış görmediysem kasanın fan kurulumu bile yanlış, bu kart o kadar sıcak çalışmaz imkansız.
4 içeri 1 dışarı şekilde tek egzoz ile atıyorum havayı biraz sağlıksız bir durum camı açarsam fark olur.

Boşta sakin kart birde bende işlemci düşük kalıyor 1080P kullandığım için kartı tam anlamıyla oyunlarda fulleyemiyorum sadece cyberpunk da path tracingide açınca kartı fulleyebiliyorum. Peki ya maksimum kaç watt görüyorsunuz oyunda ben 76 derece gördüğümde kart 190 watt çekiyordu
Stres testinde 250W çekiyor direkt oyunlarda kaç W çektiğine bakmadım benim için sıcaklığı daha önemli olduğu için bende 1080P kullanıyorum zaten :D
VG259QM var ona bağlı yanında da dandik bir samsung var. Her oyunda fullüyorum grafikleri oynadığım oyunlar bu aralar indie olduğu için fazla yük binmiyor karta kart ilk geldiği gibi CP kurdum fulledim 5 dk oynadım çıktım :D Sonra bir daha girmedim format ısı değerlerini düşürmeyle uğraşmaktan ama kasada ısınıyor bu kadar kalın bloklu kart bendeki sendeki gibi ultra değil Vulcan.

Geri