Com.Tr Vs Com Farkı ve Hosting Önerisi

heloguys

80+ Silver
Reaksiyon skoru
515
merhaba arkadaşlar com ile com tr arasında ne fark var hangisini alayım birde hosting firması önerir misiniz??

ben natrodan aldım 5 dakikada teslim ettiler .com al dünyada en çok kullanılan .com

ben natrodan aldım 5 dakikada teslim ettiler .com al dünyada en çok kullanılan .com
natro kadar kötüsünü görmedim şu ana kadar hocam güncel onu kullanıyorum 1 yıllık paketin 30 günü bakıma gidiyor geçiş yapacağım hosting arıyorum bunu da yazmayı unuttzum

natro kadar kötüsünü görmedim şu ana kadar hocam güncel onu kullanıyorum 1 yıllık paketin 30 günü bakıma gidiyor geçiş yapacağım hosting arıyorum bunu da yazmayı unuttzum
ben daha yeni aldım ondan o zaman :D ama 2 dolara aldım sıkıntı yok
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

ayrıca natrodan aldığın domaini cloudflare ile kullansana

merhaba arkadaşlar com ile com tr arasında ne fark var hangisini alayım birde hosting firması önerir misiniz??
com global işler için, comtr de yerel bir site için kullanılıyor. Pek fark yok açıkçası, sadece Türkiye de iş yapacaksan comtr alabilirsin.

com global işler için, comtr de yerel bir site için kullanılıyor. Pek fark yok açıkçası, sadece Türkiye de iş yapacaksan comtr alabilirsin.
Hocam com.tr nin bir katkısı olurmu com alayım ona göre

Sadece türkiye de iş yapacaksan comtr al, yurt dışı hizmetin de olacaksa com al. Com genelde global işler için kullanılıyor, comtr de türkiye de iş yaparken kullanılıyor. Uygulamada bir fark yok. Olay tamamen algı ile ilgili.

Geri