natro kadar kötüsünü görmedim şu ana kadar hocam güncel onu kullanıyorum 1 yıllık paketin 30 günü bakıma gidiyor geçiş yapacağım hosting arıyorum bunu da yazmayı unuttzumben natrodan aldım 5 dakikada teslim ettiler .com al dünyada en çok kullanılan .com
ben daha yeni aldım ondan o zamannatro kadar kötüsünü görmedim şu ana kadar hocam güncel onu kullanıyorum 1 yıllık paketin 30 günü bakıma gidiyor geçiş yapacağım hosting arıyorum bunu da yazmayı unuttzum
com global işler için, comtr de yerel bir site için kullanılıyor. Pek fark yok açıkçası, sadece Türkiye de iş yapacaksan comtr alabilirsin.merhaba arkadaşlar com ile com tr arasında ne fark var hangisini alayım birde hosting firması önerir misiniz??
Hocam com.tr nin bir katkısı olurmu com alayım ona görecom global işler için, comtr de yerel bir site için kullanılıyor. Pek fark yok açıkçası, sadece Türkiye de iş yapacaksan comtr alabilirsin.
ne işi için alıyorsun hocam ne sitesi olacakHocam com.tr nin bir katkısı olurmu com alayım ona göre
sigortane işi için alıyorsun hocam ne sitesi olacak
Sadece türkiye de iş yapacaksan comtr al, yurt dışı hizmetin de olacaksa com al. Com genelde global işler için kullanılıyor, comtr de türkiye de iş yaparken kullanılıyor. Uygulamada bir fark yok. Olay tamamen algı ile ilgili.sigorta