byhorozkentli
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 1
Port yokmuş
Türknet kullanıyorum bi bakayım dedim girdim adrese port yok yazdı boşta kaç hız verdiklerini göremedim şuankinden fazla olacağını sanmıyorumnasıl yok
Hat sahibi müşteri hizmetlerini arayıp binaya fiber kutu geldiğini ve daire içerisine kadar fiber kablonun çekilmesi için nakil talebi oluşturmasını isteyecek fakat nakil ücreti 50₺, bu ücret bir sonraki faturanıza yansıyor.türktelekom apartmanın içine fiber kutusu yerleştirdi evlerin kapılarına kadar fiber kablo geliyor ama fiber tam olarak bağlanmadı ve altyapımız hala bakır kablo ile geliyor galiba bir yanlışlık var
169TL oldu o artıkTürkNet
Kendi altyapısında bulunan müşteriler zaten 1000/1000 hız alıyor. İsterlerse 200TL yapsınlar başka operatöre geçmez o kitlegaliba kendi altyapısında bulunan müşterilere zam olmcakmış
Gigafibere 140 hala169TL oldu o artık![]()
Benimde ayni port yok yazıyor, bulunduğum sitede 36 apartman var çok büyük o yüzden mi acabaTürknet kullanıyorum bi bakayım dedim girdim adrese port yok yazdı boşta kaç hız verdiklerini göremedim şuankinden fazla olacağını sanmıyorum
Merhabalar gelen zamlardan sonra alternatif internet sağlayıcı arayışına girdim normalde altyapım en fazla 100mbps destekliyor ama comnet altyapı sorgulamada fotoğraftada görüldüğü gibi 1000mbps diyor bir yanlışlık olabilirmi normalde arayıp sorucaktım ama bu saatte destek ekibi çalışmıyordur diye aramadım
Hocam ben de yeni geçtim 1 günde bağladılar. Eğer geçmeyi düşünürsen ikimiz de 30 gün kazanırız. İndirim kodu CMT938SQYBende de varmışta fiyatı ne bilmiyorum
Turknet Gigafiber var hocam sağolHocam ben de yeni geçtim 1 günde bağladılar. Eğer geçmeyi düşünürsen ikimiz de 30 gün kazanırız. İndirim kodu CMT938SQY