Bu üslupla konu açarsa tepki gelmesi normalLa boş boş konuşmayın bu adamın reklamlarından en çok ben nefret ediyorum ama adam kendisine bilgi gelmiş onu paylaşmış kötü bir amacı yok kendi kuyruk acınızı başkalarından çıkartmayın kesin
Bu üslupla konu açarsa tepki gelmesi normalLa boş boş konuşmayın bu adamın reklamlarından en çok ben nefret ediyorum ama adam kendisine bilgi gelmiş onu paylaşmış kötü bir amacı yok kendi kuyruk acınızı başkalarından çıkartmayın kesin
@Mehmet Yılmaz , @Abdullah Hacıgül konunun kilitlenmesini istiyorum. Deprem anında insanlar 30 günlük interneti ne yapsın. Boşa reklam yaptığını düşünüyorum.
tamam reklam yapıyordur umursamaz yazıyodur dimi ? herşeye bu kadar kibirli yaklaşmayın yani adam yanlış yazmıştır demiyorsun veya işi vardır hızlıca yazıp geçmiştir demiyorsun direk en kötüye yoruyosun. ekonomik şartlar yeterince gergin birde üstüne kendi içimizde gerginlik çıkartmayalım biraz daha iyi yönünden bakalım.Bu üslupla konu açarsa tepki gelmesi normal
Ben reklam yapiyor vs demedim.tamam reklam yapıyordur umursamaz yazıyodur dimi ? herşeye bu kadar kibirli yaklaşmayın yani adam yanlış yazmıştır demiyorsun veya işi vardır hızlıca yazıp geçmiştir demiyorsun direk en kötüye yoruyosun. ekonomik şartlar yeterince gergin birde üstüne kendi içimizde gerginlik çıkartmayalım biraz daha iyi yönünden bakalım.
iyi yönünden bakamayız başka hiçbir forumda böyle bir kullanıcı bulunmuyor bulunsa bile 25 bin mesajı yoktamam reklam yapıyordur umursamaz yazıyodur dimi ? herşeye bu kadar kibirli yaklaşmayın yani adam yanlış yazmıştır demiyorsun veya işi vardır hızlıca yazıp geçmiştir demiyorsun direk en kötüye yoruyosun. ekonomik şartlar yeterince gergin birde üstüne kendi içimizde gerginlik çıkartmayalım biraz daha iyi yönünden bakalım.
25 bin mesaj içerisinde kimseye yardım etmedimi ? adam böyle bir şey paylaştı diye 7 ceddine saydırmaya hakkı yok kimsenin, yüzyüze olsa adamın aynı tavırlarına şuan ki gibi tavır koyamayacaksanız burdada o tarz bir şey yapmayın sanal ortam diye insan insanlıktan çıkmıyor biraz güler yüzlü oluniyi yönünden bakamayız başka hiçbir forumda böyle bir kullanıcı bulunmuyor bulunsa bile 25 bin mesajı yok
yav o yazılış yanlış zaten dibine kadar katılıyorum ama düzenlemiş en azından.Ben reklam yapiyor vs demedim.
Deprem hediyesini alan var mi bana gelmemiş diye konu açarsa tepki gelmesi normal dedim
Önceki konusu neydiönceki konuyu görmedin görseydin böyle demezdin
İsteğe göre ban atılıyoda bizim mi haberimiz yokya arkadaş forumdaki çoğu kişi bu arkadaşın ban yemesini istiyor, oylama yapılsa en az %75 i ban yemesini isteyecek hala yemiyor
bende banlanması taraftırıyım her yeni birşeye baladı mı milletin gözüne sokuyor populist davranıyor kahve şçecem ohh şu kahve ohhh
comnet ohhh intihar ohhh dur bi intihar etmeden önce comnet paylaşıp kahve içem