Neler Yeni

Comnet geçiş sürecim

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
bir kaç ay önce 8mbps kullandığım türk telekom internetimin taahütü bitmişti ve bi internet sağlayıcısı arayışı içine girdim ilk vodafone buldum herşeyi hallettik son dakika bir sorun çıktı saçma bi rezillik yaşadık onun için ayrı bir konu açmıştım sonra donanım arşivininde videosunu görerek comnete baktım fiyatı uygunda 100 mbps fibere göre konuştum kayıt oluşturdum benden imzalı sözleşme istediler yazıcıdan çıkarttım imzaladım ve onlara kargoladım ve o günden sonraki günün sabahı türk telekom çalışanına kapıyı açtım 2 gün bile sürmedi internetin bana kavuşması 1 gün anca ve bu fiyata bu hizmet çok şaşırdım şuanda kullanıyorum çok memnunum sizede öneririm bir şey olduğunda hemen size yardımcı oluyolar kendim internet arayışında çok uğraştım sizinde öyle uğraşacağınızı düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum comnet alırkende benim kodumla +45 gün gün kazanmayı unutmayın
+45 gün hediye kodum:CMT842MBB

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
bir kaç ay önce 8mbps kullandığım türk telekom internetimin taahütü bitmişti ve bi internet sağlayıcısı arayışı içine girdim ilk vodafone buldum herşeyi hallettik son dakika bir sorun çıktı saçma bi rezillik yaşadık onun için ayrı bir konu açmıştım sonra donanım arşivininde videosunu görerek comnete baktım fiyatı uygunda 100 mbps fibere göre konuştum kayıt oluşturdum benden imzalı sözleşme istediler yazıcıdan çıkarttım imzaladım ve onlara kargoladım ve o günden sonraki günün sabahı türk telekom çalışanına kapıyı açtım 2 gün bile sürmedi internetin bana kavuşması 1 gün anca ve bu fiyata bu hizmet çok şaşırdım şuanda kullanıyorum çok memnunum sizede öneririm bir şey olduğunda hemen size yardımcı oluyolar kendim internet arayışında çok uğraştım sizinde öyle uğraşacağınızı düşündüğüm için bu konuyu açma gereği duydum comnet alırkende benim kodumla +45 gün gün kazanmayı unutmayın
+45 gün hediye kodum:CMT842MBB
1672516762004.png

Son düzenleme:
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,128
İsim
ahmet enes çakırcı
İlgilendiği Kategoriler
Araba,, Bilgisayar,Oyun
Discord
O'Conner#0815
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

ßeta

80+ Bronze
Şikayetvar'a bakınca comnet'ten gözüm korktu, bende yeni bir internet sağlayıcısı arıyorum Türktelekom çok pahalı Türknet veya Comnet düşünüyorum Türknet kullanan tanıdığım bir kaç kişi var ama Comnet kullanan olmadığı için ve çevremde kimsenin tecrübesi olmadığı için biraz düşündürüyor açıkcası.. Tavsiyeniz nedir. Ekstra Sorularım
Comnet modem getiriyormu
taahhütlü mü kullanıyorsunuz ve Kaç aylık tahaatlü bunu soruyum çünkü taahhütte göre hizmet farkı oluyor. Bahsettiğim Hizmet farkı :

1672555213957.png

NOMADRANTAN

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,404
İsim
Nomad
Şikayetvar'a bakınca comnet'ten gözüm korktu, bende yeni bir internet sağlayıcısı arıyorum Türktelekom çok pahalı Türknet veya Comnet düşünüyorum Türknet kullanan tanıdığım bir kaç kişi var ama Comnet kullanan olmadığı için ve çevremde kimsenin tecrübesi olmadığı için biraz düşündürüyor açıkcası.. Tavsiyeniz nedir. Ekstra Sorularım
Comnet modem getiriyormu
taahhütlü mü kullanıyorsunuz ve Kaç aylık tahaatlü bunu soruyum çünkü taahhütte göre hizmet farkı oluyor. Bahsettiğim Hizmet farkı :

Alıntıyı görüntüle
Bölgeye göre al mesela avcilarda oturuyorsan belki turknet destegi vardir 1000 mps ama belki fatihte oturuyorsan fiber destegi varsa comnet al.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Comnet modem getiriyormu

Alıntıyı görüntüle
1672555790929.png

Benim de başvurumun ilk günü bu soruyu sordum.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Comnet Alt Yapı sorgulaması:
1672555741359.png
Senin için iyi haber. Hiç düşünme Comnet'e geç. Tabi aylık 399 TL verebilirsen. :D

Son düzenleme:

ßeta

80+ Bronze
Benim de başvurumun ilk günü bu soruyu sordum.

Senin için iyi haber. Hiç düşünme Comnet'e geç. Tabi aylık 399 TL verebilirsen. :D
1 aylık'da ücretsiz kurulum görünmüyor denemek için 1 aylık almayı düşünüyordum
(Babam 100mbps'den fazlasını vermez şuan kullanıdığım 8mbps)

Beni endişendiren şeyler:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,058,090
Üyeler
168,081
Son üye
Zedways
Top Bottom