Neler Yeni

🌐🌐 Comnet inceleme gelsinmi ? 🌐🌐

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Uzun zamandır comnet kullanıyorum comnet hakkında baya bir fikir sahibi oldum netspeede ve diğer tüm ISS lere gelen zamlar nedeniyle comnetin ödeme sistemi sebebiyle comnete geçmek çok mantıklı ama çoğu tüketici bunun farkında değil

Bunun ile ilgili bir inceleme istermisiniz ?

- Bunun dışında herhangi bir ıss sağlayıcınızdan aldıgınız hizmetleri kısaca özetlerseniz sevinirim

Son düzenleme:

AlphaOMG

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
710
İsim
Ömer Keskin
Uzun zamandır comnet kullanıyorum comnet hakkında baya bir fikir sahibi oldum netspeede ve diğer tüm ISS lere gelen zamlar nedeniyle comnetin födeme sistemi nedeniyle comnete geçmek çok mantıklı ama çoğu tüketici bunun farkında değil

İnceleme güzel olur başka kişilerin İSS değiştiriceklerin işine yarar.

Uzun zamandır comnet kullanıyorum comnet hakkında baya bir fikir sahibi oldum netspeede ve diğer tüm ISS lere gelen zamlar nedeniyle comnetin födeme sistemi nedeniyle comnete geçmek çok mantıklı ama çoğu tüketici bunun farkında değil

Gibirnete hala zam gelmedi 110'TL 7 veya 8 ay olacak kullanıyorum memnunum bazı istisnai durumlar hariç :alien:

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

WhoCares

80+ Gold
zam gelmeyeceğinin garantisi varmı bence yok taahütsüz firmaların bu ay 3 lira olan şeyin ertesi ay 10 liraya gelmesi muhtemel :kekw:

hoxic

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
82
İsim
Hüseyin Irmak
comnet 1yıllık aldım başlarda sorun oluyordu sorun kablodaymış türknetten tek farkı pingim birazcık arttı olsun o kadar diyorum.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
zam gelmeyeceğinin garantisi varmı bence yok taahütsüz firmaların bu ay 3 lira olan şeyin ertesi ay 10 liraya gelmesi muhtemel :kekw:
comnetin fiyatlandırma politikası derken tamda bundan bahsediyordum

1 , 3 , 6 , 12 aylık hizmeti alıp taahütlü gibi hizmet alabiliyorsunzu ama herhangi bir kısıtlama ( taahüüt süresi , hizmet iptalı cezası) gibi şeyler ödemiyorsunuz

Ekran görüntüsü 2023-05-05 132741.png

WhoCares

80+ Gold
comnetin fiyatlandırma politikası derken tamda bundan bahsediyordum

1 , 3 , 6 , 12 aylık hizmeti alıp taahütlü gibi hizmet alabiliyorsunzu ama herhangi bir kısıtlama ( taahüüt süresi hizmet iptalı cezası) gibi şeyler ödemiyorsunuz
işte yorumlarını okuyunca öyle olmadığını gördüm adamlar kafalarına göre üyeliğini kapattıklarını 12 aylık alınan ücretin geri iade yapılmadığını bunun gibi benzeri bir ton konular gördüm o yüzden ben pek sıcak bakmiyorum bu firmaya açıkcası netspeed saldi zaten zam zehirini yakındır bu ve bunun gibi isslere zam :kekw:

etnetalw

80+ Bronze
Uzun zamandır comnet kullanıyorum comnet hakkında baya bir fikir sahibi oldum netspeede ve diğer tüm ISS lere gelen zamlar nedeniyle comnetin ödeme sistemi sebebiyle comnete geçmek çok mantıklı ama çoğu tüketici bunun farkında değil

- Bunun dışında herhangi bir ıss sağlayıcınızdan aldıgınız hizmetleri kısaca özetlerseniz sevinirim
Millenicom 100mbps fiber 280tl civarı. 7 senedir filen galiba kullanıyorum. 6 senedir türktelekom 35mbps vdsl 107tl civarı kullanıyorum. 2side güzel firmalar. Fakat daha uyguna daha iyi yatırım yapan FixNet İnternet'e geçiş yapacağım. ☺️
FixNet vdsl/fiber olarak 2 abonelik üzerinden 2-3 aylık deneyim konusu bende açabilirim.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
işte yorumlarını okuyunca öyle olmadığını gördüm adamlar kafalarına göre üyeliğini kapattıklarını 12 aylık alınan ücretin geri iade yapılmadığını bunun gibi benzeri bir ton konular gördüm o yüzden ben pek sıcak bakmiyorum bu firmaya açıkcası netspeed saldi zaten zam zehirini yakındır bu ve bunun gibi isslere zam :kekw:
Adamlar kafalarına göre kapatmıyor acıkcası sen destekle küfürlü konusursan sürekli kapatırlar ha üyelik ücretini geri ödememesi pek doğru değil

onun dısında bi ton konu demişssiniz ama alırken bende arastırdım sadece 2 kişi gördüm bu sorunu yasıyan oda üstteki yazdıgım nedenden dolayıydı

quejy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
404
İsim
halil
netspeeddeyim bende değişicem

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
902
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
Discord
.arsek
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,026,317
Üyeler
162,670
Son üye
pinow
Top Bottom