o da bulunduğunuz lokasyonun altyapısı ile alakalı hocam. ben fiber kullanıyorum herhangi bir sorun çok nadiren yaşadım.Fiberin varsa zaten bu problemleri zor yaşarsın forumdakilerin geneli VDSL benim gibi asıl mesele bu hocam
Hocam o yönde Fiberde de kullanıcı sayısı mahallende çoksa, Yine dalgalanmalar kopmalar vs oluyor. Türkcell tarafında o sorun vardı. Bir yandan da o yüzden çıktım. Türktelekom da kocaelide neredeyse heralde tek ben kullanıyorumFiberin varsa zaten bu problemleri zor yaşarsın forumdakilerin geneli VDSL benim gibi asıl mesele bu hocam
hocam tamamen altyapı, portlar ile alakalı bana kalırsa.Bundan önce hiç bu kafada düşünmüyordum hep tam tersini düşünüyordum. Ama para varsa huzur var. Bende para yok ama 1000lik internete 650 tl veriyorum şuan. Seneye tahhüt yenilemesi olacak. 1300 tl olsa bile Türk telekom ile devam edeceğim. Kullanmaya başladığım günden beri belki %001 lik bir sorun yaşamışımdır. Çok stabil gidiyor benim tarafta.
Bu duruma geri geleceğimiz hic güleceğim yoktu biz sözleşme olmasın diye yirtindik şimdi buna muhtaç oluyoruzYakında hepsi Telekom fiyatlarına gelecektir, gelmese bile yakınına gelir aradaki farka da değmez Telekom alayım dersiniz. Taahhüt günümüzde iyi bir şey haline geldi, değerlendirin.
dur daha zam yememiş hali bu![]()
Hocam evet katılıyorum ama cidden fahiş fiyatlar alasım gelmiyorhocam tabii ki size hak veriyorum haksızsınız diyemem. çünkü herkesin maddiyatı farklıdır. kimisi gigafiberi tercih ederken kimisi standart bir adsl tercih eder.
sorun yaşamamanız adına ben diğer kaliteli sağlayıcılara bakın diyorum.
yoksa istediğiniz sağlayıcıyı tercih edebilirsiniz seçimde özgürsünüz tabii ki.
İstanbul gibi lokasyondayim büyük şehirde bende fiber yokken köyde doguda oturan amcamda var fıkra bukadar....o da bulunduğunuz lokasyonun altyapısı ile alakalı hocam. ben fiber kullanıyorum herhangi bir sorun çok nadiren yaşadım.
Maalesef fiyatlardan neredeyse hepimiz muzdarip durumdayız ama elden gelen bir şey yok ne yazık ki.Hocam evet katılıyorum ama cidden fahiş fiyatlar alasım gelmiyor
30'a düşmez bence bukadar kötü hıza duşse fiberin anlamı yok çünküHocam o yönde Fiberde de kullanıcı sayısı mahallende çoksa, Yine dalgalanmalar kopmalar vs oluyor. Türkcell tarafında o sorun vardı. Bir yandan da o yüzden çıktım. Türktelekom da kocaelide neredeyse heralde tek ben kullanıyorumNe zaman speed test yapsam 950 mbps tam alıyorum.
bende istanbulda ikamet ediyorum hocam, sorması ayıptır ne tarafta ikamet ediyordunuz?İstanbul gibi lokasyondayim büyük şehirde bende fiber yokken köyde doguda oturan amcamda var fıkra bukadar....
hanginiz buDirekt konuya girmek istiyorum. Onun bunun dediği ile olacak bir iş değil arkadaşlar. Facebook ve telegramı "Ramazan selçik" diye biri yönetiyor ve bildiğiniz köylü ne internetle ne de telekominikasyon ile alakalı bilgisi var. Facebook adresini atıyorum bildiğiniz KÖYLÜ. İlk gün telegrama girdim yazdım dedim böyle böyle millete diyor ki genel arıza çözülecek tamam abi de neden ne zaman gelecek bunları üsteledi bu hala ne kadar sabırsızsınız bekleyin gibi ithamlarda bulunuyordu. Girdim sohbete bir hizmet alıyorsam bunu karşılamak zorundasınız dedim internetten çalışıyor olabilirim toplantım olabilir bu kimseyi ilgilendirmez. Ücretini ödediğim bir hizmeti bana sağlamak ZORUNDASIN dedim bana verdiği cevap şu ; Evde elektrik su gidince ne yapıyorsun ve ardından hoş çakal diye banladıyani tamamen bildiğiniz KÖYLÜ arkadaş. Sitelerindeki destek talepleri direkt kapanıyordu zaten, çalışanlar da dalga geçer gibi tiye alıyorlar, forumlarda bunun gibi bir sürüsü var. Bittiği gibi çıkacağım bir daha da geçmem. İki hesabımı da banladığı için ssleri iletemiyorum. Olan varsa ss iletebilir.
![]()
Ramazan Selçik
Ramazan Selçik Facebook'ta. Ramazan Selçik ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...www.facebook.com
Tg hesabı da bu @ramazanselcik
Anadolu yakası burası bile daha gelişmedi Avrupa gibi nasıl İstanbul anlamak güç İstanbul diyorsun Avrupa İstanbul gibi gelişmiş Anadolu ise tam tersibende istanbulda ikamet ediyorum hocam, sorması ayıptır ne tarafta ikamet ediyordunuz?