Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,615
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Yakında hepsi Telekom fiyatlarına gelecektir, gelmese bile yakınına gelir aradaki farka da değmez Telekom alayım dersiniz. Taahhüt günümüzde iyi bir şey haline geldi, değerlendirin.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
290
İsim
OZAN TANKUŞ
Fiberin varsa zaten bu problemleri zor yaşarsın forumdakilerin geneli VDSL benim gibi asıl mesele bu hocam
Hocam o yönde Fiberde de kullanıcı sayısı mahallende çoksa, Yine dalgalanmalar kopmalar vs oluyor. Türkcell tarafında o sorun vardı. Bir yandan da o yüzden çıktım. Türktelekom da kocaelide neredeyse heralde tek ben kullanıyorum :D Ne zaman speed test yapsam 950 mbps tam alıyorum.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Bundan önce hiç bu kafada düşünmüyordum hep tam tersini düşünüyordum. Ama para varsa huzur var. Bende para yok ama 1000lik internete 650 tl veriyorum şuan :D . Seneye tahhüt yenilemesi olacak. 1300 tl olsa bile Türk telekom ile devam edeceğim. Kullanmaya başladığım günden beri belki %001 lik bir sorun yaşamışımdır. Çok stabil gidiyor benim tarafta.
hocam tamamen altyapı, portlar ile alakalı bana kalırsa.
ben de 1-2 yıl kadar TT kullandım çok nadiren sorun yaşadım.
şu an modemim halen TT ZTE model. sağlayıcım da türknet. herhangi bir aşırı ısınma kapanma cart curt vesair bir problemim olmadı.

Mr.White

80+ Bronze
dur daha zam yememiş hali bu :)
:D Bekliyorruzz
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam tabii ki size hak veriyorum haksızsınız diyemem. çünkü herkesin maddiyatı farklıdır. kimisi gigafiberi tercih ederken kimisi standart bir adsl tercih eder.
sorun yaşamamanız adına ben diğer kaliteli sağlayıcılara bakın diyorum.
yoksa istediğiniz sağlayıcıyı tercih edebilirsiniz seçimde özgürsünüz tabii ki.
Hocam evet katılıyorum ama cidden fahiş fiyatlar alasım gelmiyor

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam o yönde Fiberde de kullanıcı sayısı mahallende çoksa, Yine dalgalanmalar kopmalar vs oluyor. Türkcell tarafında o sorun vardı. Bir yandan da o yüzden çıktım. Türktelekom da kocaelide neredeyse heralde tek ben kullanıyorum :D Ne zaman speed test yapsam 950 mbps tam alıyorum.
30'a düşmez bence bukadar kötü hıza duşse fiberin anlamı yok çünkü

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9

eneskaya6

80+ Silver
Direkt konuya girmek istiyorum. Onun bunun dediği ile olacak bir iş değil arkadaşlar. Facebook ve telegramı "Ramazan selçik" diye biri yönetiyor ve bildiğiniz köylü ne internetle ne de telekominikasyon ile alakalı bilgisi var. Facebook adresini atıyorum bildiğiniz KÖYLÜ. İlk gün telegrama girdim yazdım dedim böyle böyle millete diyor ki genel arıza çözülecek tamam abi de neden ne zaman gelecek bunları üsteledi bu hala ne kadar sabırsızsınız bekleyin gibi ithamlarda bulunuyordu. Girdim sohbete bir hizmet alıyorsam bunu karşılamak zorundasınız dedim internetten çalışıyor olabilirim toplantım olabilir bu kimseyi ilgilendirmez. Ücretini ödediğim bir hizmeti bana sağlamak ZORUNDASIN dedim bana verdiği cevap şu ; Evde elektrik su gidince ne yapıyorsun ve ardından hoş çakal diye banladı :D yani tamamen bildiğiniz KÖYLÜ arkadaş. Sitelerindeki destek talepleri direkt kapanıyordu zaten, çalışanlar da dalga geçer gibi tiye alıyorlar, forumlarda bunun gibi bir sürüsü var. Bittiği gibi çıkacağım bir daha da geçmem. İki hesabımı da banladığı için ssleri iletemiyorum. Olan varsa ss iletebilir.

Tg hesabı da bu @ramazanselcik
hanginiz bu 😂 son yorum

Top Bottom