Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

İnstagramdan takip edin. Açıklama yapmış dün. TT Fiber kullanıyorum bu arada.
Mesaj otomatik birleştirildi:

İnstagramdan takip edin. Açıklama yapmış dün. TT Fiber kullanıyorum bu arada.

Bu arada Comnetten soğuma sebebi vallaha. Sabır diliyorum kullanan arkadaşlara.
Baktım ama yok hocam açıklama vs

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Hocam sağolun bilgi için ama Mert Kuşkapan benim muhattabım değil. Comnet çıkıp bir şey söylesin artık. THH yolu gözükmeye başladı gene bize.
Bu yönde %100 haklısınız tabii ki. Hizmet alamadığınız için cayma bedeli vs sorun olacağını düşünmüyorum. ISP tarafında bir şey söylenmiyorsa bilin ki ticari ilişkiler zarar görmesin diye bir şey söylenmiyor. Sabır diliyorum ama sabırlık bir durum kalmadı artık :D

Baktım ama yok hocam açıklama vs
Dün story attı yaklaşık 7-8 tane. Sebebini anlattı. ikimizde IT tarafından geldiğimiz için konuya vakıfız ama kullanıcı tarafında özür olarak bir şeylerin yapılması lazım.

Bu yönde %100 haklısınız tabii ki. Hizmet alamadığınız için cayma bedeli vs sorun olacağını düşünmüyorum. ISP tarafında bir şey söylenmiyorsa bilin ki ticari ilişkiler zarar görmesin diye bir şey söylenmiyor. Sabır diliyorum ama sabırlık bir durum kalmadı artık :D

Dün story attı yaklaşık 7-8 tane. Sebebini anlattı. ikimizde IT tarafından geldiğimiz için konuya vakıfız ama kullanıcı tarafında özür olarak bir şeylerin yapılması lazım.
Ne gibi açıklama yaptı keşke görseydim ya

boeasy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
609
İsim
Batuhan
Senin kullandığın internette sorun yok zaten. Comnet alt yapısına verdiği hizmette sorun var. Bende 1000'lik fiber TT kullanıyorum. Bir sorunum yok.
Tamamda saçma olan durum şu comnet türktelekom altyapısı kullanmıyor mu? Bizde sorun yoksa bu kişilerdede olmaması gerekiyor. Aslında buradan çıkarılması gereken derslerde var. Bir ara insanlar taahhütsüz diye türknet alıyordu. Sonra türknet sürekli zam yapınca. Türnet fiyatları TT'yi geçti. 2 yıllık sözleşmeli TT kullananlar daha ucuza kullanmaya başladı. Bence ucuz olsun diye çekilecek dert değil, yılda 2-3 bin fazla veririm kafam ağrımaz comnetmiş, türknetmiş vs. asla bulaşmam. Umarım arkadaşların internet sorunu kısa zamanda çözülür.

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Ben dava edip icra ve haciz ile bunlardan kurtuldum. Kalanlara Allah sabır versin. Açıklama vs. beklemeyin. Problem düzeldiğinde bir metin yayınlarlar: Sağlayıcı firma kaynaklı oluşan problemlerden dolayı hizmet kesintisi yaşadığınız gün kadar internet sürenize ekleme yapılmıştır.

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Ne gibi açıklama yaptı keşke görseydim ya
Evine metro internet çekmiş onun testini yaptı. 10G internet geldiğini söyledi. Direkt Comnet'den alt yapıyı aldığı için etkilenmedi doğal olarak. Videolu kanıt olarak öyle bir açıklama yapmış.

Tamamda saçma olan durum şu comnet türktelekom altyapısı kullanmıyor mu? Bizde sorun yoksa bu kişilerdede olmaması gerekiyor. Aslında buradan çıkarılması gereken derslerde var. Bir ara insanlar taahhütsüz diye türknet alıyordu. Sonra türknet sürekli zam yapınca. Türnet fiyatları TT'yi geçti. 2 yıllık sözleşmeli TT kullananlar daha ucuza kullanmaya başladı. Bence ucuz olsun diye çekilecek dert değil, yılda 2-3 bin fazla veririm kafam ağrımaz comnetmiş, türknetmiş vs. asla bulaşmam. Umarım arkadaşların internet sorunu kısa zamanda çözülür.
Alt yapı olayı sadece yer altındaki kabloyu kullanma manasında değil hocam. O kablonun ucu Türk telekoma gidiyor. Türk telekom datacenterlarından sonra dağıtım yapılıyor ISP'lere. Comnet,Netspeed,Millenicom vs vs.

Bende de durum aynı çıldırmak üzereyim.
Bu duruma el atsanız çok iyi olur çünkü harbi çok skıntılı durum örnek siz YouTuber'siniz halihazırda video boyutları GB boyutunda yüklemesi vs başlı başına sorun diğer arkadaşları saymıyorum bile hiç olacak iş değil bu durum bugün 5 gün hala durum aynı

Mr.White

80+ Bronze
Direkt konuya girmek istiyorum. Onun bunun dediği ile olacak bir iş değil arkadaşlar. Facebook ve telegramı "Ramazan selçik" diye biri yönetiyor ve bildiğiniz köylü ne internetle ne de telekominikasyon ile alakalı bilgisi var. Facebook adresini atıyorum bildiğiniz KÖYLÜ. İlk gün telegrama girdim yazdım dedim böyle böyle millete diyor ki genel arıza çözülecek tamam abi de neden ne zaman gelecek bunları üsteledi bu hala ne kadar sabırsızsınız bekleyin gibi ithamlarda bulunuyordu. Girdim sohbete bir hizmet alıyorsam bunu karşılamak zorundasınız dedim internetten çalışıyor olabilirim toplantım olabilir bu kimseyi ilgilendirmez. Ücretini ödediğim bir hizmeti bana sağlamak ZORUNDASIN dedim bana verdiği cevap şu ; Evde elektrik su gidince ne yapıyorsun ve ardından hoş çakal diye banladı :D yani tamamen bildiğiniz KÖYLÜ arkadaş. Sitelerindeki destek talepleri direkt kapanıyordu zaten, çalışanlar da dalga geçer gibi tiye alıyorlar, forumlarda bunun gibi bir sürüsü var. Bittiği gibi çıkacağım bir daha da geçmem. İki hesabımı da banladığı için ssleri iletemiyorum. Olan varsa ss iletebilir.

Tg hesabı da bu @ramazanselcik

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
279
İsim
OZAN TANKUŞ
Bu duruma el atsanız çok iyi olur çünkü harbi çok skıntılı durum örnek siz YouTuber'siniz halihazırda video boyutları GB boyutunda yüklemesi vs başlı başına sorun diğer arkadaşları saymıyorum bile hiç olacak iş değil bu durum bugün 5 gün hala durum aynı
Evet aslında bu konuyla alakalı video çekerse belki evine metro internet bile çektirebilir. Biraz bağırmanız lazım bu konuda.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,025,926
Üyeler
162,581
Son üye
kravatt