Direkt konuya girmek istiyorum. Onun bunun dediği ile olacak bir iş değil arkadaşlar. Facebook ve telegramı "Ramazan selçik" diye biri yönetiyor ve bildiğiniz köylü ne internetle ne de telekominikasyon ile alakalı bilgisi var. Facebook adresini atıyorum bildiğiniz KÖYLÜ. İlk gün telegrama girdim yazdım dedim böyle böyle millete diyor ki genel arıza çözülecek tamam abi de neden ne zaman gelecek bunları üsteledi bu hala ne kadar sabırsızsınız bekleyin gibi ithamlarda bulunuyordu. Girdim sohbete bir hizmet alıyorsam bunu karşılamak zorundasınız dedim internetten çalışıyor olabilirim toplantım olabilir bu kimseyi ilgilendirmez. Ücretini ödediğim bir hizmeti bana sağlamak ZORUNDASIN dedim bana verdiği cevap şu ; Evde elektrik su gidince ne yapıyorsun ve ardından hoş çakal diye banladı
yani tamamen bildiğiniz KÖYLÜ arkadaş. Sitelerindeki destek talepleri direkt kapanıyordu zaten, çalışanlar da dalga geçer gibi tiye alıyorlar, forumlarda bunun gibi bir sürüsü var. Bittiği gibi çıkacağım bir daha da geçmem. İki hesabımı da banladığı için ssleri iletemiyorum. Olan varsa ss iletebilir.
Ramazan Selçik Facebook'ta. Ramazan Selçik ve diğer tanıdıklarınla iletişim kurmak için Facebook'a katıl. Facebook insanlara paylaşma gücü vererek dünyanın daha açık ve bağlantılı hale gelmesini...
www.facebook.com
Tg hesabı da bu @ramazanselcik