Neler Yeni

❗ Comnet İnternet Sorunu❗

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
OZAN TANKUŞ
Hocam hepsi aynı zatende bu ucuz en azından :D Türk telekom bana 68-69mb internet veriyordu tak diye 50ye sabitlendi. 700 vereceğime bu b*ktan internete 250 veririm bari param gitmesin :D
Türknet ve Netspeed o konuda iyi. Senin sinyalinda ufak bir kopma veya azalma olduğu zaman anında hızını düşürüyor Türktelekom. Bu dediğim 2 firma en üst hızı veriyor sana. Ama sinyal konusunda adamlara yardımcı olmak bakımından sağlam bir modem alman lazım. Asus veya openWRT destekleyen modemler alırsan, sinyal konusunda daha iyi deneyim elde edersin. Kopma durumu vs fazla olmaz.

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
hocam güvenmeyin güvenmeyin, köklü sağlayıcılar ile sözleşme yapın. her ne olursa olsun. isterse x firmasının altyapısını kullanıyor olabilir. kim bilir şirket içerisinde neler dönüyor. Bunca zaman kablonet kullandım ne ping ne download ne upload kısmında hiçbir sorun yaşamadım aldığım paketin hepsini bana tamamen vaadediyordu. daha sonrasında türk telekoma geçtim keza onda da hiçbir sorun yaşamadım. akabinde taahhüttüm bitti ve yeni bir sağlayıcı arayışına geçtim. şu anda türknet kullanıyorum. altyapıma göre verdiği hızın neredeyse tamamını alıyorum. 100mbps'lik paketim var ve hayli hayli kullanıyorum. oyunlarda da herhangi bir ping dalgalanması söz konusu bile değil. yok comnet'miş yok millenicom'muş falanmış filanmış amacım asla marka kötülemek değil ama güveneceğiniz son firmalar bunlar olsun. 3-5 ucuz olsun benim olsun diye diye bu hale geldik.

İnanmayacaksın ama GIBIRNET kullandım ben. Hiç abartılacak kadar da sorun yaşamadım. Kullanmanı öneririm. Comnet tarafı alt yapı olarak daha sağlam ama neden böyle profesyonel olayan işler yapıyorlar çözemedim.
Hocam 2 sene turknet 1 sene gıbırnet 1 buçuk sene Comnet / turknet gıbırnet + Comnet 70'i veriyordu sorunsuz fakat tt'nin ankastre kutusuna yığınca haddinden fazla müşteriyi bağlaması sonucu hızım 30'a düştü şuan 30 harici hız vermiyor hiçbiri tt'nin .........

VersusVenom

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
427
İsim
Muhammed Karakaya
Discord
versusvenom

Mr.White

80+ Bronze
hocam güvenmeyin güvenmeyin, köklü sağlayıcılar ile sözleşme yapın. her ne olursa olsun. isterse x firmasının altyapısını kullanıyor olabilir. kim bilir şirket içerisinde neler dönüyor. Bunca zaman kablonet kullandım ne ping ne download ne upload kısmında hiçbir sorun yaşamadım aldığım paketin hepsini bana tamamen vaadediyordu. daha sonrasında türk telekoma geçtim keza onda da hiçbir sorun yaşamadım. akabinde taahhüttüm bitti ve yeni bir sağlayıcı arayışına geçtim. şu anda türknet kullanıyorum. altyapıma göre verdiği hızın neredeyse tamamını alıyorum. 100mbps'lik paketim var ve hayli hayli kullanıyorum. oyunlarda da herhangi bir ping dalgalanması söz konusu bile değil. yok comnet'miş yok millenicom'muş falanmış filanmış amacım asla marka kötülemek değil ama güveneceğiniz son firmalar bunlar olsun. 3-5 ucuz olsun benim olsun diye diye bu hale geldik.
Hocam öyle diyorsunuz da fiyatlar normal değil ki x3 bildiğiniz

1733520900488.png

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
286
İsim
OZAN TANKUŞ
Bundan önce hiç bu kafada düşünmüyordum hep tam tersini düşünüyordum. Ama para varsa huzur var. Bende para yok ama 1000lik internete 650 tl veriyorum şuan :D . Seneye tahhüt yenilemesi olacak. 1300 tl olsa bile Türk telekom ile devam edeceğim. Kullanmaya başladığım günden beri belki %001 lik bir sorun yaşamışımdır. Çok stabil gidiyor benim tarafta.

Fiberin varsa zaten bu problemleri zor yaşarsın forumdakilerin geneli VDSL benim gibi asıl mesele bu hocam

MctCan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
670
İsim
Mecit Can Horasan
İlgilendiği Kategoriler
sıcak fırsatlar
Bunların hakkı thh değil. Thh dediğiniz bireysel kendi bacağınız kurtulur. Yaz cimerden iletişim bakanlığına, yaz btkdan şikayet et. Önüne gelen iss oluyor.
Denendi ve olmuyor es geçiyorlar

Palo DAYI 👑

80+ Gold

Furkyyy

80+ Platinum
En İyi Cevap
9
Hocam öyle diyorsunuz da fiyatlar normal değil ki x3 bildiğiniz

Alıntıyı görüntüle
hocam tabii ki size hak veriyorum haksızsınız diyemem. çünkü herkesin maddiyatı farklıdır. kimisi gigafiberi tercih ederken kimisi standart bir adsl tercih eder.
sorun yaşamamanız adına ben diğer kaliteli sağlayıcılara bakın diyorum.
yoksa istediğiniz sağlayıcıyı tercih edebilirsiniz seçimde özgürsünüz tabii ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,540
Üyeler
166,227
Son üye
bkobii
Top Bottom