Yani yılda 3-4 defa oluyor bu olay. Fiyatına göz ardı ediyorum ben. Her ay olsa kullanmazdım.Ben yeni fark ettim hocam hız dusumunden sonra bunun olması harbi iyice sinir etti beni ya
Benim internet hızım düşürüldü 70'den 45'e bununla uğraşıyorum bende cimer btk şikayet kaydı açtım + yıllık paket aldığım için sürem var bitince değişiklik yapicam ilgi alaka sıfır firmadaYani yılda 3-4 defa oluyor bu olay. Fiyatına göz ardı ediyorum ben. Her ay olsa kullanmazdım.
Vdsl için hiçbir fikrim yok. Fiberde ben sorun yaşamıyorum. Hız düşümü falan olmadı. Mh kısmında çok şikayet duydum ama benim hiç işim düşmedi. Firmanın garip bir politikası var. Başka operatöre geçersen bir daha comnet alamıyorsun. Bu devirde de malum bu fiyatlar bedava. Comnet sorun çıkarsa veya zam yapsa 500mbs sol fibere geçmek istiyorum ama işte fiyat cazip geliyor.Benim internet hızım düşürüldü 70'den 45'e bununla uğraşıyorum bende cimer btk şikayet kaydı açtım + yıllık paket aldığım için sürem var bitince değişiklik yapicam ilgi alaka sıfır firmada
Valla Turkcel Mobilde , Türknet Evde En İyi Tercih Hocam Fiyatının Hakkını Veren Firmalar Ama Gerçekten Çok Çabuk Zam Yiyen Firmalar Maalesef .Turknet ten geçtim ben zam yapmasaydi gecmezdim ama zam yapınca uygun olan tarife hangisi ise ona geçtim
fiyatı vs iyi ama firma veya her kimse bilmiyorum 70 olan hızı neden 45'e düşürürki? yıllardır 70 mbps alıyordum turknette'de keza comnette'de ama 5 - 6 gündür hızım 45'e sabitlenmiş ve biz hız düşümü yapmadık diyor firmaVdsl için hiçbir fikrim yok. Fiberde ben sorun yaşamıyorum. Hız düşümü falan olmadı. Mh kısmında çok şikayet duydum ama benim hiç işim düşmedi. Firmanın garip bir politikası var. Başka operatöre geçersen bir daha comnet alamıyorsun. Bu devirde de malum bu fiyatlar bedava. Comnet sorun çıkarsa veya zam yapsa 500mbs sol fibere geçmek istiyorum ama işte fiyat cazip geliyor.
hayır kayıtlarım önceki hızlarım sistemlerinde bulunuyor görebiliyorlar ama işlerine gelmiyor demekkiVdsl için hiçbir fikrim yok. Fiberde ben sorun yaşamıyorum. Hız düşümü falan olmadı. Mh kısmında çok şikayet duydum ama benim hiç işim düşmedi. Firmanın garip bir politikası var. Başka operatöre geçersen bir daha comnet alamıyorsun. Bu devirde de malum bu fiyatlar bedava. Comnet sorun çıkarsa veya zam yapsa 500mbs sol fibere geçmek istiyorum ama işte fiyat cazip geliyor.
2 mizin'de aynı süresi kalmışBen de yeni iss arıyorum bitiyor fiyatlar aşırı uçmuş gitmiş aylık 170'e denk gelmişti böyle ama şuan ne yapacağım bilmiyorum.
Alıntıyı görüntüle
VDSL de o kadar çok sorun yaşayan kişi gördüm ki. O yüzden VDSL için tt hariç önermiyorum. Valla diyecek bir şeyim yok. Sen haklısın dediğin gibi başka firmaya geç.fiyatı vs iyi ama firma veya her kimse bilmiyorum 70 olan hızı neden 45'e düşürürki? yıllardır 70 mbps alıyordum turknette'de keza comnette'de ama 5 - 6 gündür hızım 45'e sabitlenmiş ve biz hız düşümü yapmadık diyor firma
Mesaj otomatik birleştirildi:
hayır kayıtlarım önceki hızlarım sistemlerinde bulunuyor görebiliyorlar ama işlerine gelmiyor demekki
Zam geleceği zaman geçtik ikimizde büyük ihtimal2 mizin'de aynı süresi kalmış