Neler Yeni

Comnet YouTube Hariç Hiçbir Siteye Girmiyor

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
Benim internet hızım düşürüldü 70'den 45'e bununla uğraşıyorum bende cimer btk şikayet kaydı açtım + yıllık paket aldığım için sürem var bitince değişiklik yapicam ilgi alaka sıfır firmada
Vdsl için hiçbir fikrim yok. Fiberde ben sorun yaşamıyorum. Hız düşümü falan olmadı. Mh kısmında çok şikayet duydum ama benim hiç işim düşmedi. Firmanın garip bir politikası var. Başka operatöre geçersen bir daha comnet alamıyorsun. Bu devirde de malum bu fiyatlar bedava. Comnet sorun çıkarsa veya zam yapsa 500mbs sol fibere geçmek istiyorum ama işte fiyat cazip geliyor.

Vdsl için hiçbir fikrim yok. Fiberde ben sorun yaşamıyorum. Hız düşümü falan olmadı. Mh kısmında çok şikayet duydum ama benim hiç işim düşmedi. Firmanın garip bir politikası var. Başka operatöre geçersen bir daha comnet alamıyorsun. Bu devirde de malum bu fiyatlar bedava. Comnet sorun çıkarsa veya zam yapsa 500mbs sol fibere geçmek istiyorum ama işte fiyat cazip geliyor.
fiyatı vs iyi ama firma veya her kimse bilmiyorum 70 olan hızı neden 45'e düşürürki? yıllardır 70 mbps alıyordum turknette'de keza comnette'de ama 5 - 6 gündür hızım 45'e sabitlenmiş ve biz hız düşümü yapmadık diyor firma :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır kayıtlarım önceki hızlarım sistemlerinde bulunuyor görebiliyorlar ama işlerine gelmiyor demekki

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,765
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı
Steam
#Samsunlu
Bende de aynı olay dün oldu internet olmasına rağmen youtube dışı siteler ya yüklenmiyor ya da yavaş yükleniyordu bende.
Ama bir süre sonra geçti, düzelir yani.

Mr.White

80+ Bronze
Ben de yeni iss arıyorum bitiyor fiyatlar aşırı uçmuş gitmiş aylık 170'e denk gelmişti böyle ama şuan ne yapacağım bilmiyorum.

1716729355429.png

Perfectshot06

Moderatör
Dahası  
Reaksiyon skoru
13,997
İsim
Oğuz Oğuz
fiyatı vs iyi ama firma veya her kimse bilmiyorum 70 olan hızı neden 45'e düşürürki? yıllardır 70 mbps alıyordum turknette'de keza comnette'de ama 5 - 6 gündür hızım 45'e sabitlenmiş ve biz hız düşümü yapmadık diyor firma :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hayır kayıtlarım önceki hızlarım sistemlerinde bulunuyor görebiliyorlar ama işlerine gelmiyor demekki
VDSL de o kadar çok sorun yaşayan kişi gördüm ki. O yüzden VDSL için tt hariç önermiyorum. Valla diyecek bir şeyim yok. Sen haklısın dediğin gibi başka firmaya geç.

Mr.White

80+ Bronze
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,750
Üyeler
161,130
Son üye
ugurjan
Top Bottom