Yeni gördüm, tam aradığım klavye tipi çok sağolBence gayet tatlı ve hoş gözüküyor, güzel klavye.Motospeed CK62 Bluetooth / Kablolu Klavye (Yurt Dışından) Fiyatı
Motospeed CK62 Bluetooth / Kablolu Klavye (Yurt Dışından) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Hocam vergilerle 534 tl oluyor GERİ VİTESBence gayet tatlı ve hoş gözüküyor, güzel klavye.Motospeed CK62 Bluetooth / Kablolu Klavye (Yurt Dışından) Fiyatı
Motospeed CK62 Bluetooth / Kablolu Klavye (Yurt Dışından) en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Yeni gördüm, tam aradığım klavye tipi çok sağol
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Hocam vergilerle 534 TL oluyor GERİ VİTES![]()
Çok hoş duruyor saber rgb gibiKanka bu var https://tr.banggood.com/Womier-K66-...mClientCountry=TR&&ID=515632&cur_warehouse=CN
BGkeyboard002 kuponuyla beraber 450 TL oluyor ama bütçemi çok geçiyor dersen başka şeylerede bakılabilir.
Ben onu çok çok çok istiyorum zaten ya stokları yok olsa alıcam direkGamepower warlock compact alabilirsin ucuz ve güzel ben kullanıyorum memnunum ama stok yok.
Gelir diye düşünüyorum, sanrım son ben aldımBen onu çok çok çok istiyorum zaten ya stokları yok olsa alıcam direk