Neler Yeni

Çözüldü✓ Connect game güvenilir mi?(değilmiş)

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Hocam kronik sorunlu bir fare. Almayın aldırmayın.

Darmoshark için forumdaki arkadaşlar genel olarak iyi konuşuyordu hocam alabilirsiniz veya konudaki arkadaşlara sorabilirsiniz deneyimlerini.

Hocam kronik sorunlu bir fare. Almayın aldırmayın.

Darmoshark için forumdaki arkadaşlar genel olarak iyi konuşuyordu hocam alabilirsiniz veya konudaki arkadaşlara sorabilirsiniz deneyinlerini.
Kardeşime almıştım ve bir sorun görmedim ama tam olarak nasıl bir kronik sorundan bahsediyoruz?

Ricciardo

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,916
İsim
Mehmet
Kardeşime almıştım ve bir sorun görmedim ama tam olarak nasıl bir kronik sorundan bahsediyoruz?
Tekeri bozuluyor hocam. Bende de vardı bi yazı okurken aşağı kaymak istiyorum 2 aşağı 1 yukarı yapıyordu, oyunda tekerlek ile silah değiştirmek isteyince adamın karşısında bıçakla mal mal duruyordum falan .d Marka da sorunun farkında, garantiye yolladım direkt değiştiler, gelen fareyi başkasına pasladım Razer DA V2 Pro aldım. Bütçeniz varsa kesinlikle her gün r3 wirelessa tercih edin zaten sık sık indirime giriyor.

Fukashi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
Yasar enes emin
Tekeri bozuluyor hocam. Bende de vardı bi yazı okurken aşağı kaymak istiyorum 2 aşağı 1 yukarı yapıyordu, oyunda tekerlek ile silah değiştirmek isteyince adamın karşısında bıçakla mal mal duruyordum falan .d Marka da sorunun farkında, garantiye yolladım direkt değiştiler, gelen fareyi başkasına pasladım Razer DA V2 Pro aldım. Bütçeniz varsa kesinlikle her gün r3 wirelessa tercih edin zaten sık sık indirime giriyor.
Bütceni âsıyor ekipmanlarımı baştan diziyorum kulaklık g435 klavye rk61 mouseda ise çok kararsızım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,063,548
Üyeler
168,954
Son üye
talhaaa06
Top Bottom