Connect Game Güvenli mi?

MKeremM

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
246
Connect game üzerinden darmoshark n3 alacağım. Site satın alım sırasında veya satış sonrası destek gibi konularda nasıldır acaba?

4 gün önce bende almıştım 3 gün olmuştu hala kargoya vermemişlerdi bende mail atıp iade ettim tek ulaşılabileceği yer mail oda işlerine gelirse sanırım desteği kötü diyorlar bence nays ile n11 den al kupon ve nays ile %10 cashback ile nerdeyse aynı fiyata geliyor aracı firma ile alırsan daha iyi olur sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar

4 gün önce bende almıştım 3 gün olmuştu hala kargoya vermemişlerdi bende mail atıp iade ettim tek ulaşılabileceği yer mail oda işlerine gelirse sanırım desteği kötü diyorlar bence nays ile n11 den al kupon ve nays ile %10 cashback ile nerdeyse aynı fiyata geliyor aracı firma ile alırsan daha iyi olur sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar
Hocam nays kullanmıyorum bir de bildiğim kadarıyla orada da satıcı connect game

Hocam nays kullanmıyorum bir de bildiğim kadarıyla orada da satıcı connect game
kolayca nays hesabı açabilirsin orada da satıcı connect game ama aracı firma ile almış oluyorsunuz bir sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar cashback ile 1000tl ye geliyor connectgame den alabilirsin ama mouse da ilerde bir sıkıntı çıkarsa ne kadar destek sağlarlar bilmiyorum forumdaki birkaç kişi ordan günah bile alınmaz diyordu

Ekler

• Ekran Alıntısı.PNG
    Ekran Alıntısı.PNG
    128.8 KB · Hit: 81
kolayca nays hesabı açabilirsin orada da satıcı connect game ama aracı firma ile almış oluyorsunuz bir sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar cashback ile 1000tl ye geliyor
Hocam taksitle alacaktım da o yüzden dedim.

Aldık bakalım hayırlısı. Tek istediğim ürünlerin sorunsuz çıkması yoksa iade olayı uğraştıracak gibi duruyor.

Ekler

• 1703891400051.png
    1703891400051.png
    69.2 KB · Hit: 58
Ben de sitenin yorumlarını görünce korkup Amazon'dan başka bir fare aldım. Fare kötü olsun desteği olsun kafasındayım artık. En azından muhatapım var.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,209,600
Üyeler
195,069
Son üye
benenes
Geri