Hocam nays kullanmıyorum bir de bildiğim kadarıyla orada da satıcı connect game4 gün önce bende almıştım 3 gün olmuştu hala kargoya vermemişlerdi bende mail atıp iade ettim tek ulaşılabileceği yer mail oda işlerine gelirse sanırım desteği kötü diyorlar bence nays ile n11 den al kupon ve nays ile %10 cashback ile nerdeyse aynı fiyata geliyor aracı firma ile alırsan daha iyi olur sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar
kolayca nays hesabı açabilirsin orada da satıcı connect game ama aracı firma ile almış oluyorsunuz bir sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar cashback ile 1000tl ye geliyor connectgame den alabilirsin ama mouse da ilerde bir sıkıntı çıkarsa ne kadar destek sağlarlar bilmiyorum forumdaki birkaç kişi ordan günah bile alınmaz diyorduHocam nays kullanmıyorum bir de bildiğim kadarıyla orada da satıcı connect game
Hocam taksitle alacaktım da o yüzden dedim.kolayca nays hesabı açabilirsin orada da satıcı connect game ama aracı firma ile almış oluyorsunuz bir sıkıntı olduğu zaman n11 destek sağlar cashback ile 1000tl ye geliyor