Neler Yeni

CONNECTGAME Garantiye Nasıl Ulaşacağım

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
Klavyemde shfit tuşum ve knobum bozuk ne kutu içeriğinden switch çıktı nede mailime geridönüş yapıyorlar 2 hafta oldu sanırım telefon numaraları da yok ben nasıl ulaşacağım da sorunumu çözeceğim anlamış değilim ne yapmalıyım

Şuanda knobta hiçbir şeye basmama rağmen kendi kendine ses kısık verisyonda takılı kalıyor, shift tuşu da basılı kalıyor gibi sözde mekanik switch olarak aldım....

Ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Klavye DAREU EK75 RT

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 151921.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 151921.png
    50.4 KB · Hit: 44

SEmrey

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
388
İsim
Emre
Klavyemde shfit tuşum ve knobum bozuk ne kutu içeriğinden switch çıktı nede mailime geridönüş yapıyorlar 2 hafta oldu sanırım telefon numaraları da yok ben nasıl ulaşacağım da sorunumu çözeceğim anlamış değilim ne yapmalıyım

Şuanda knobta hiçbir şeye basmama rağmen kendi kendine ses kısık verisyonda takılı kalıyor, shift tuşu da basılı kalıyor gibi sözde mekanik switch olarak aldım....

Klavye DAREU EK75 RT
Geçmiş olsun hocam. Connectgame'de konuşabileceğin birisini bulman çölde su bulmandan daha zor, kolay gelsin.

porento54

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Furkan Aydın
Valla birçok mesaj ve konu görebilirsin. ben kaç yıl önce aldım mouse elimde patladı daha ulaşamadım adamlara garanti için. Hatta cimere felanda şikayet ettim ama ülkede adalet olmadığı için rahatça takılıyorlar böyle yerlerden bilinçlenmeniz gerekecek.

Yani ulaşsanız bile muhtemelen kullanıcı hatası yada benzeri birşeyle sıyrılırlar.

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam telefon numaraları yok mail atıyorum dönmüyorlar ne yapacağız vallaha shifte basarken elim ağrıyor artık kafayı yedim :D

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bu kadar kötü müydü ya connectgame sorunları hahaha bilmezdim vallaha :D
Naneyi yedik o zaman

Akadir41

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
311
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow

Klavye DAREU EK75 RT
Eeee üzmek istemem ama ulaşamayacaksınız.

Top Bottom