Neler Yeni

CONNECTGAME Garantiye Nasıl Ulaşacağım

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
Klavyemde shfit tuşum ve knobum bozuk ne kutu içeriğinden switch çıktı nede mailime geridönüş yapıyorlar 2 hafta oldu sanırım telefon numaraları da yok ben nasıl ulaşacağım da sorunumu çözeceğim anlamış değilim ne yapmalıyım

Şuanda knobta hiçbir şeye basmama rağmen kendi kendine ses kısık verisyonda takılı kalıyor, shift tuşu da basılı kalıyor gibi sözde mekanik switch olarak aldım....

Ne yapmalıyım arkadaşlar yardımcı olun lütfen

Klavye DAREU EK75 RT

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-02-12 151921.png
    Ekran görüntüsü 2025-02-12 151921.png
    50.4 KB · Hit: 45

woolez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Kalaycı
Dareu global'e yazabilirsin. Discord grupları var. Aynı klavyeye bende sahibim. Ve bir daha incelenmemiş ürün almamaya yemin ettim. Takılma sorunu yaşatıyordu bende de.

EDIT: Connectgame'den bedava olsa dahi bir şey almayın.

liba

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Semih Liba
Dareu global'e yazabilirsin. Discord grupları var. Aynı klavyeye bende sahibim. Ve bir daha incelenmemiş ürün almamaya yemin ettim. Takılma sorunu yaşatıyordu bende de.

EDIT: Connectgame'den bedava olsa dahi bir şey almayın.
Ya hocam iyiydik hoştuk ta, hiçte kullanmam manyetik switch özelliğini nerden fanteziye düştük anlamadım dümdüz klavye alsak iyiydi tüm ekipmanlarım razerdı bundan gol yedik ya bakalım arkadaşlar teşekkürler dareu global ve discord adreslerine bakacağım bakalım bir şey çıkacak mı

woolez

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Oğuzhan Kalaycı
Ya hocam iyiydik hoştuk ta, hiçte kullanmam manyetik switch özelliğini nerden fanteziye düştük anlamadım dümdüz klavye alsak iyiydi tüm ekipmanlarım razerdı bundan gol yedik ya bakalım arkadaşlar teşekkürler dareu global ve discord adreslerine bakacağım bakalım bir şey çıkacak mı
Normalde manyetik switchli klavyeler cidden oyunda fark ettiriyor. Ama bu klavyede ne snaptap var ne de manyetiği stabil çalışmakta. Yani hayal kırıklığı ne yazık ki.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,056,762
Üyeler
167,886
Son üye
Buabibirimi19
Top Bottom