Neler Yeni

Yardım Connectgame guvenilir mi neden bu kadar ucuz?

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
Bütçe
1500
Dostlar klavye degiştirmeyi düşünüyorum maksimum 1300 verebilirim diğer sitelerde 3000 olan fnatic klavye 1500 TL deger derseniz belki sadece onun için 1500 verebilirim connectgame neden bu kadar ucuz guvenilir midir alınır mı teşekkürler.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Burak
güvenilir ama iade yok diye biliyorum

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Burak

kyloitch

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Rüveyda Akın
direkt iade yok diye biliyorum.(ulaşılması zorda olabilir)
İade yok diye bir şey yok? Kim uyduruyor bunları? Kim inandırıyor size? Firma bizzat iade almıyorum dese bile almak zorunda! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarına ve yasalarına aykırı hareket edebileceklerini kim düşündürüyor size? Ha iade almadılar mı, paşa paşa gider THH'ye başvurunu verirsin. Yüz binlerce liralık cezayı öderler, akılları başlarına gelir.

gdburak

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
372
İsim
Burak
İade yok diye bir şey yok? Kim uyduruyor bunları? Kim inandırıyor size? Firma bizzat iade almıyorum dese bile almak zorunda! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarına ve yasalarına aykırı hareket edebileceklerini kim düşündürüyor size?
forumda iade yok diyenler vardı oradan hatırladım yazdım.zaten iddialı konuşmadım.iade konusunda çok şikayetleride var

K.Furkan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
160
İsim
Furkan
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İade yok diye bir şey yok? Kim uyduruyor bunları? Kim inandırıyor size? Firma bizzat iade almıyorum dese bile almak zorunda! Türkiye Cumhuriyeti Devleti'nin kanunlarına ve yasalarına aykırı hareket edebileceklerini kim düşündürüyor size?
Hocam gerçekten de çok fazla iade konusunda şikayet gördüm internette bu yüzden mi yarı fiyatına diğer sitelerden farklı olarak

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Dostlar klavye degiştirmeyi düşünüyorum maksimum 1300 verebilirim diğer sitelerde 3000 olan fnatic klavye 1500 TL deger derseniz belki sadece onun için 1500 verebilirim connectgame neden bu kadar ucuz guvenilir midir alınır mı teşekkürler.

Adamlar distribitörleri markaların. İade konusunda sorun çıkarıyorlar o da markaların global mailleriyle iletişime geçip hallediliyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,009
İsim
Murat Orhan
Hocam neden bu kadar ucuz o zaman bir türlü anlıyamadım
Adamlar markaların distribitörleri ve indirim yaptıkları zaman sadece kendi sitelerinde yapıyorlar. Hepsiburadada vs de satış yapıyorlar ama indirimleri oralarda geçerli olmuyor.

forumda iade yok diyenler vardı oradan hatırladım yazdım.zaten iddialı konuşmadım.iade konusunda çok şikayetleride var
@kyloitch'in demek istediği sağa sola "iade yok" yazmamanız. Yanlışa kendinizi inandırır, kabul eder ve insanları da inandırırsanız "millet zaten öyle biliyor" der sonra da kanunu satıcı lehine değiştirirler. Bilmiyorsanız yazmayın diyor adam.

Top Bottom