4k frekans olarak mouse daha hızlı tepki veriyor ama öyle inanılmaz bir fark hissedilmiyor bence çok gerekli değil, ek75 hot swap değil pro hot swap switchler değişiyor diye biliyorum ve kablosuzEk75 ve pro arasındaki fark nedir a950 pro alınır mı yoksa 4k mi alınmalı
Ek75 sanırım argb de değilmiş a950 pro Alınır mı? gıdım 600tl 4khz vermek istemiyorum fark olmaz gibi4k frekans olarak mouse daha hızlı tepki veriyor ama öyle inanılmaz bir fark hissedilmiyor bence çok gerekli değil, ek75 hot swap değil pro hot swap switchler değişiyor diye biliyorum ve kablosuz
mcu daha önemli gibi bilemedim amaBence z1 yerine kesinlikle alınır. Z1 de aynı Mcu yu kullansaydı Z1 al derdim z1 in huano switchleri daha güzel. (Kailh GM 8.0 larsa double click olduğu söyleniyor)
Link var mıEK75 ile aynı fiyata EK871GTR modeli de var. Hangisi daha doğru bir tercih olur? Oyun oynasam da daha çok günlük kullanım amaçlı olacak
https://shop.connectgame.com.tr/pro...red-switch-beyaz?_pos=17&_sid=a0d2cabfa&_ss=r red-blue-brown switch modelleri de var hocam. Hangisi daha iyidir ben pek anlamıyorumLink var mı
mesajınızı geç gördüm, eğer detaylı araştırmamış biri varsa bu mouseleri görmemiştir. bende hazır 2 tane mouse 2 tane klavye indirimi varken araya onlarıda koymak istedim çünkü 2k altı nordic mcu yok bile ve 1350 ye nordic mcu konmuş. kutu içeriğide dolu dolu. gm8.0 sorun yaşatmazsa bu mouse fazla iyi fiyatına göre. bence güzel oldu paylaştıgım baya kişi görüp begendi ve belki alıcakDareu A950K Pro aynı fiyat hocam
Tabikide mcu daha önemli.mcu daha önemli gibi bilemedim ama
gm 8.0 ı baya mousede kullanılıyor bence kronik sorun olsa bu kadar kullanılmazdı, kutu içerigide z1 e göre daha iyi taşıma çantası bile çıkıyormuş. alcam galibaTabikide mcu daha önemli.
EK75.EK75 ile aynı fiyata EK871GTR modeli de var. Hangisi daha doğru bir tercih olur? Oyun oynasam da daha çok günlük kullanım amaçlı olacak