Windows XP Aşığıyım
80+ Gold
US düzen Türkçe harfler yokBeyler aldım ama klavye düzeni ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim düzenden çok farklı mı?
US düzen Türkçe harfler yokBeyler aldım ama klavye düzeni ne?
Bizim düzenden çok farklı mı?
evet ama noktalama isaretleri falanda farkliAnladım i,ü gibi harfler yok ama sıralama aynı herhalde.
Keşke büyük enter olsaydı.
gider yaziom kanka ne anliyorsunuz acabaal sata gider mi ?
10 tane alamazsin diye biliom10 tane aldım 1000 liradan okuturum en az
al sata gider mi ?
Ürün 740 tl ye geliyor şuan cherry mx swich li durgod/mizar klavyeler 600 tl ye satılırken siz nasıl 1000 liraya bu klavyeyi satmayı düşünüyorsunuz az mantık ve 1000 tl ye şuan zaten Xpg cherry mx türkiye klavyesi var10 tane aldım 1000 liradan okuturum en az
bazgeçtim bro sağol klavye zor gidiyo bşdeÜrün 740 TL ye geliyor şuan cherry mx swich li durgod/mizar klavyeler 600 TL ye satılırken siz nasıl 1000 liraya bu klavyeyi satmayı düşünüyorsunuz az mantık ve 1000 TL ye şuan zaten Xpg cherry mx türkiye klavyesi var
Azcık düşünün fahrettininin kafa değişik ona bakmayın elinizde patlamasın sonra,
birde 10 tane aldım diyen arkadaş Aynı üründen 2 taneden fazla gümrükten geçmiyor niye boş yapıyorsun
1. olarak kanka xpg summoner tkl degilÜrün 740 TL ye geliyor şuan cherry mx swich li durgod/mizar klavyeler 600 TL ye satılırken siz nasıl 1000 liraya bu klavyeyi satmayı düşünüyorsunuz az mantık ve 1000 TL ye şuan zaten Xpg cherry mx türkiye klavyesi var
Azcık düşünün fahrettininin kafa değişik ona bakmayın elinizde patlamasın sonra,
birde 10 tane aldım diyen arkadaş Aynı üründen 2 taneden fazla gümrükten geçmiyor niye boş yapıyorsun