pentiti
80+ Silver
varmış ama daha pahalı ve çok geç kargoya veriliyormuştürkçe klavye yok mu yav sadece ingilizce mi alışabilir miyim bilmiyom
varmış ama daha pahalı ve çok geç kargoya veriliyormuştürkçe klavye yok mu yav sadece ingilizce mi alışabilir miyim bilmiyom
Eyw dostum 3 tane aldım birini sattım birini kullanıyorum baya güzel klavye.kanka ben 1kya satilir demedim sen ne anladin al-sata gider dedim 2. olarak bunu alsan 2.el (sifir kapali kutu olcak halbuki)senin attigin ile ayni ne degisiuyor hayla anlamadim
Kullandım ben bizim düzen ama farklı ülkeden mi geliyor.Beyler aldım ama klavye düzeni ne?
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bizim düzenden çok farklı mı?
Kullandım ben bizim düzen ama farklı ülkeden mi geliyor.
Güzel klavye h.o kullandım pişman olmazsın.Sipariş Özeti
Ürünler: 537,10 TL Kargo ve Paketleme Ücreti: 88,44 TL İthalat Ücreti Depozitosu: 112,60 TL Sipariş Toplamı: 738,14 TL
Yay sesi hariç söylediklerine katılıyorum. Bende yay sesi yokBu arada dostlar klavye elime ulaşalı 1 hafta gibi süre oldu. İyice deneyimlemek adına yorum yapmadım bekledim.
Öncelikle artıları;
- Ürünün switchleri harika bir şey. Cherry'i aratmaz size. Çok sağlam cidden.
- Işıklandırması başarılı, modları çeşitliliği falan çok iyi fazlaca var. (Kar efekti favorim)
- Tepkimesi benim gözümde best. Daha iyisiyle karşılaşmadım daha önce. Bazen hatayla parmağımı üstünden geçirirken tuşlara basabiliyorum. Aşırı hızlı tepkime veriyor. Bunu olumsuz algılayabilirsiniz ama denemeniz gerek.
-Malzeme kalitesi üst seviye olduğunu hissediyorsunuz.
Şimdi eksileri;
- Ürün ilk elime geldiğinde yay sesi fazlaca geliyordu. İlk kullanımlarımda olması şaşırttı fakat her geçen gün daha az yay sesi gelir oldu. Fakat sıfır diyemem asla. Bazı sert basışlarımda halen daha yay sesi gelmekte. Bazen gerçekten rahatsız edici oluyor.
- Işıklandırması gayet yeterli fakat geçişlerde bazen daha soluk göründüğünü hissettiriyor bana. Belki bana öyle geliyordur fakat sanki rgb akışında ışıkların daha soluk olduğunu gözlemledim ben.
- Klavye üzerinden mod değişimi biraz zulüm. Mecbur programından ayarlayacaksın. Klavye üzerine sadece modları yüklersen kontrolü kolay oluyor.
- Küçük enter ile pek sorun yaşamadım ama büyük olsaydı hiç yaşamazdım.
- Bazı özel karakterleri yok, bu sebepten bazı matematik işlemlerini klavye üzerinden yazarak yapamadım.
Eksileri daha fazla ve ayrıntılı saydım fakat çok büyük etkenler değil gün sonunda. Yay sesinden başka diğerlerine sorun bile diyemem yani. Yay sesi bazen gerçekten sinir bozucu seviyeye çıkabiliyor. Şu an yazarken bile ara ara oluyor ve rahatsız oluyorum. O sebepten bu klavyenin hakkı 8/10'dur. Yay sesleri olmasaydı direk 9/10 der geçerdim.
Yay sesi bende de olmadi. Ekstra olarak cooler master uygulamasi bende zulüm haline geldi aşırı donuyor ve bekletiyor. Geçişleri yapmakta çok zorlanıyorum. Herkeste yaşanmıyormuş bazıları daha rahat kullanabiliyor.Bu arada dostlar klavye elime ulaşalı 1 hafta gibi süre oldu. İyice deneyimlemek adına yorum yapmadım bekledim.
Öncelikle artıları;
- Ürünün switchleri harika bir şey. Cherry'i aratmaz size. Çok sağlam cidden.
- Işıklandırması başarılı, modları çeşitliliği falan çok iyi fazlaca var. (Kar efekti favorim)
- Tepkimesi benim gözümde best. Daha iyisiyle karşılaşmadım daha önce. Bazen hatayla parmağımı üstünden geçirirken tuşlara basabiliyorum. Aşırı hızlı tepkime veriyor. Bunu olumsuz algılayabilirsiniz ama denemeniz gerek.
-Malzeme kalitesi üst seviye olduğunu hissediyorsunuz.
Şimdi eksileri;
- Ürün ilk elime geldiğinde yay sesi fazlaca geliyordu. İlk kullanımlarımda olması şaşırttı fakat her geçen gün daha az yay sesi gelir oldu. Fakat sıfır diyemem asla. Bazı sert basışlarımda halen daha yay sesi gelmekte. Bazen gerçekten rahatsız edici oluyor.
- Işıklandırması gayet yeterli fakat geçişlerde bazen daha soluk göründüğünü hissettiriyor bana. Belki bana öyle geliyordur fakat sanki rgb akışında ışıkların daha soluk olduğunu gözlemledim ben.
- Klavye üzerinden mod değişimi biraz zulüm. Mecbur programından ayarlayacaksın. Klavye üzerine sadece modları yüklersen kontrolü kolay oluyor.
- Küçük enter ile pek sorun yaşamadım ama büyük olsaydı hiç yaşamazdım.
- Bazı özel karakterleri yok, bu sebepten bazı matematik işlemlerini klavye üzerinden yazarak yapamadım.
Eksileri daha fazla ve ayrıntılı saydım fakat çok büyük etkenler değil gün sonunda. Yay sesinden başka diğerlerine sorun bile diyemem yani. Yay sesi bazen gerçekten sinir bozucu seviyeye çıkabiliyor. Şu an yazarken bile ara ara oluyor ve rahatsız oluyorum. O sebepten bu klavyenin hakkı 8/10'dur. Yay sesleri olmasaydı direk 9/10 der geçerdim.