Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master CK530 V2 678 TL

slm.ycl02

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,365
İsim
Selim

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
2.el degil be sifir artik tr insani sunu kafasina koysun sahibindenden urun satinca 2.el olmuyor karsinda sifir yaziyor ama garanti vs sikinti ama onuda iletisime gecerek cok rahat sekilde cozersin zor bisey degil
amazon dan alan bir adamdan alırsan iletişime nasıl geçeceksin? iade olsa adamın hesabbına iade oluyor. O yüzden al sata gidebilir ama garanti sıkıntı duruma düşüyor. He varsa bir yolu yordamı anlatırsan sıkıntı yok

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
amazon dan alan bir adamdan alırsan iletişime nasıl geçeceksin? iade olsa adamın hesabbına iade oluyor. O yüzden al sata gidebilir ama garanti sıkıntı duruma düşüyor. He varsa bir yolu yordamı anlatırsan sıkıntı yok
oncelikle eger garanmtiye duserse mesaj atman yeterli olcaktir tek bir tusla amazon destek oluyor zaten burda devreye satici giriyor saticinizin referansli olmasi onemli

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
oncelikle eger garanmtiye duserse mesaj atman yeterli olcaktir tek bir tusla amazon destek oluyor zaten burda devreye satici giriyor saticinizin referansli olmasi onemli
işte o sıkıntı diye dedim. Şimdi Amazondan alınma 6900xt alacağım garantili ama ilerde sıkıntı çıkarsa nasıl olacak. O yüzden garanti yokmuş gibi davranıp almak en mantıklısı. Ki o da sıkıntı değil. Klavyeler kolay kolay bozulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe olmaması da benim için büyük dezavantaj

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
işte o sıkıntı diye dedim. Şimdi Amazondan alınma 6900xt alacağım garantili ama ilerde sıkıntı çıkarsa nasıl olacak. O yüzden garanti yokmuş gibi davranıp almak en mantıklısı. Ki o da sıkıntı değil. Klavyeler kolay kolay bozulmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Türkçe olmaması da benim için büyük dezavantaj
ne alaka kanka sadece yurtdisi urunler ici ngecerli

Top Bottom