Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master CK530 V2 678 TL

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
o da yurtdışı düzgün hitap edersen sevinirim. Toksik bir insansın niye cevap veriyorum ki zaten
Kanka Allah bana vahiy mi gonderiyor rx6900xt alcam demişsin yurtdisi demedin sen ne yiyor gelmiş en sonda oda yurtdisi söylesene olm

Veysel35

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
252
İsim
Veysel Tunç
Kanka Allah bana vahiy mi gonderiyor rx6900xt alcam demişsin yurtdisi demedin sen ne yiyor gelmiş en sonda oda yurtdisi söylesene olm
hala devam ediyorsun. Kaç tane 24 yaşında oğlun var senin? Düzgünce yazıyorum sana. Konumuz zaten klavye. Ekran kartı bir örnekti. Üstelik orda yurtdışı belirtmesem de Tr olduğunu da yazmamışım. Kendi kendine kuruluyorsun. Düzgünce sorabilirsin. Elimde B560 torpedo var mesela Tr amazon dan alınmış bir ara sıkıntı oldu yazdım Amozon a, sahibi dışında yardımcı olamayız dediler. 2.el almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:

hala devam ediyorsun. Kaç tane 24 yaşında oğlun var senin? Düzgünce yazıyorum sana. Konumuz zaten klavye. Ekran kartı bir örnekti. Üstelik orda yurtdışı belirtmesem de Tr olduğunu da yazmamışım. Kendi kendine kuruluyorsun. Düzgünce sorabilirsin. Elimde B560 torpedo var mesela Tr amazon dan alınmış bir ara sıkıntı oldu yazdım Amozon a, sahibi dışında yardımcı olamayız dediler. 2.el almıştım
kısaca yurtdışı veya Tr farketmez illa alan kişiyi istiyorlar. O yüzden 2.el de alsan garantisiz gibi düşünmek lazım

frknhrmnc

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
205
İsim
Furkan Harmancı
Bende satıyorum. Herhangi bir sıkıntıda gerekeni yaparım.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,386
İsim
Diyarhan
Ürün tekrar stokta ama 840tl ye meal oluyor.

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,324
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar
hocam pardon ya yanlış konuya yazmışım kb
Mesaj otomatik birleştirildi:

bakacağım konuları yeni sekmeye atıyodum. buraya atmışım
Oluyor öyle talihsizlikler sorun yok hocam :)

pentiti

80+ Silver
arkadaslar hala ındırımde bellı kı, alsam mı acaba şimdiki klavyemin de zaten 1 tuşu kırık çoğu harfleri silinmis. param var ama bise alırken o kadar kararsız kalıyom ki

logan53

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
302
İsim
Mücahit Saklı
arkadaslar hala ındırımde bellı kı, alsam mı acaba şimdiki klavyemin de zaten 1 tuşu kırık çoğu harfleri silinmis. param var ama bise alırken o kadar kararsız kalıyom ki
Almanızı öneririm. Bu fiyata kesinlikle alınır

MythPhantom

80+ Bronze
bizde k3 red switch var sizce hangisi daha iyi

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Asus rog strix rx almayı düşünüyordum da neredeyse asus'un yarı fiyatına satılıyor bu klavye, asus yerine tercih edilebilinir mi?

Top Bottom