Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master CK530 V2 678 TL

DR. BİYOLOJİ

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,108
İsim
kilan embappe
Güzel klavye güzel fiyat...

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
Elektronik Bilgisayar Sistemleri Sıcak Fırsatlar

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
@Furkanozr hayla cevap yok zavalli
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu varken al sat yapmayı düşünen boşuna düşünmesin anca alınıp kullanılır
fiyat 1100tl 2.olarak kailh switch klavye destegi yok tkl degil yanlis bilgilendirme

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler

fiyat 1100tl 2.olarak kailh switch klavye destegi yok tkl degil yanlis bilgilendirme
Tamam herşeyi sen bilirsin tkl dediğin numlock olmayan klavye alacağın cm ck530 v2 de garanti olmayacak sen ne kafasındasın anlamadım herkesi yanlış yönlendirme

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Tamam herşeyi sen bilirsin tkl dediğin numlock olmayan klavye alacağın cm ck530 v2 de garanti olmayacak sen ne kafasındasın anlamadım herkesi yanlış yönlendirme
numlocklu klavye kullanan kalmadi digerlerine bisey soyle yanlis mi diom sen neyin kafasindasin dogrulari soyluyorum furkanda agladi sende aglion dogrulari soylemek suc mu

ne halin varsa gor o klavyeni al ve garantiye gelcek olursak global garantisi var

Furkanozr

80+ Silver

Senle muhattap olmuyorum insanlara bunu aldırıp elinde patlamasın diye onları uyardım
sende bilgin olmadığı her konuda al sat yapmaya devam et bir gün elinde patlıcak senin ilk mesajlarını da biliyorum ilk al sata hk gaming klavyelerle başladın bu işler basit değil fahocum

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
Garanti yok ama Amazon var arkasında kral. İade hakların çok geniş.

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Senle muhattap olmuyorum insanlara bunu aldırıp elinde patlamasın diye onları uyardım
sende bilgin olmadığı her konuda al sat yapmaya devam et bir gün elinde patlıcak senin ilk mesajlarını da biliyorum ilk al sata hk gaming klavyelerle başladın bu işler basit değil fahocum
asiyhfusaihusagfusahgfisauhgsdhbfuib kanka ilk al-sata insandan baslamadigima sukret hk gamingden baslamisim en azindan basladim ve bayada iyi gidiyor neyse sana ozel bir rehber cekcem bakalim kim ermis kim yamanmis

Ventusz

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,327
İsim
Gökhan Güçlüoğlu
İlgilendiği Kategoriler
numlocklu klavye kullanan kalmadi digerlerine bisey soyle yanlis mi diom sen neyin kafasindasin dogrulari soyluyorum furkanda agladi sende aglion dogrulari soylemek suc mu

ne halin varsa gor o klavyeni al ve garantiye gelcek olursak global garantisi var
Sen bebek misin bu ne ağla ağla yazmışsın hayır yaş kaç biraz yazılanı oku al sata gitmez adam gider yurtiçi cihaz alır akıl var mantık var

Garanti yok ama Amazon var arkasında kral. İade hakların çok geniş.
İade hakkın 30 gün sonrası amazonun insiyatifine kalıyor. Al sata almak isteyen bence boşuna alır klavye alım satımı zor olur. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor

fahrettinaga

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
815
İsim
fahret yukas
Sen bebek misin bu ne ağla ağla yazmışsın hayır yaş kaç biraz yazılanı oku al sata gitmez adam gider yurtiçi cihaz alır akıl var mantık var

İade hakkın 30 gün sonrası amazonun insiyatifine kalıyor. Al sata almak isteyen bence boşuna alır klavye alım satımı zor olur. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor
cidden yazik vallah klavye alim satimi en kolay alim satimdir yani artik konusmayacam ne yaparsaniz yapin

swarcowun dc sunucusundaki adamlar 10 tane aldilar bu isin ehli olan birileri lazim anlamak icin

Xeaph

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
431
İsim
Ahmet Aytekin
US Layout dizilimindeki klavyelerin switchleri farklı diye okudum bir incelemede. Bununla alakalı bilgisi olan var mı arkadaşlar?

Top Bottom