fiyat 1100tl 2.olarak kailh switch klavye destegi yok tkl degil yanlis bilgilendirmeBu varken al sat yapmayı düşünen boşuna düşünmesin anca alınıp kullanılırMSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye| ITOPYA.COM
MSI Vigor GK50 Elite Kailh Box White Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye en iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile VIGOR GK50 ELITE BW TR ITOPYA.COM'da seni bekliyor.www.itopya.com
Tamam herşeyi sen bilirsin tkl dediğin numlock olmayan klavye alacağın cm ck530 v2 de garanti olmayacak sen ne kafasındasın anlamadım herkesi yanlış yönlendirme@Furkanozr hayla cevap yok zavalli
Mesaj otomatik birleştirildi:
fiyat 1100tl 2.olarak kailh switch klavye destegi yok tkl degil yanlis bilgilendirme
numlocklu klavye kullanan kalmadi digerlerine bisey soyle yanlis mi diom sen neyin kafasindasin dogrulari soyluyorum furkanda agladi sende aglion dogrulari soylemek suc muTamam herşeyi sen bilirsin tkl dediğin numlock olmayan klavye alacağın cm ck530 v2 de garanti olmayacak sen ne kafasındasın anlamadım herkesi yanlış yönlendirme
Senle muhattap olmuyorum insanlara bunu aldırıp elinde patlamasın diye onları uyardım@Furkanozr hayla cevap yok zavalli
fiyat 1100tl 2.olarak kailh switch klavye destegi yok tkl degil yanlis bilgilendirme
Garanti yok ama Amazon var arkasında kral. İade hakların çok geniş.Tamam herşeyi sen bilirsin tkl dediğin numlock olmayan klavye alacağın cm ck530 v2 de garanti olmayacak sen ne kafasındasın anlamadım herkesi yanlış yönlendirme
asiyhfusaihusagfusahgfisauhgsdhbfuib kanka ilk al-sata insandan baslamadigima sukret hk gamingden baslamisim en azindan basladim ve bayada iyi gidiyor neyse sana ozel bir rehber cekcem bakalim kim ermis kim yamanmisSenle muhattap olmuyorum insanlara bunu aldırıp elinde patlamasın diye onları uyardım
sende bilgin olmadığı her konuda al sat yapmaya devam et bir gün elinde patlıcak senin ilk mesajlarını da biliyorum ilk al sata hk gaming klavyelerle başladın bu işler basit değil fahocum
Sen bebek misin bu ne ağla ağla yazmışsın hayır yaş kaç biraz yazılanı oku al sata gitmez adam gider yurtiçi cihaz alır akıl var mantık varnumlocklu klavye kullanan kalmadi digerlerine bisey soyle yanlis mi diom sen neyin kafasindasin dogrulari soyluyorum furkanda agladi sende aglion dogrulari soylemek suc mu
ne halin varsa gor o klavyeni al ve garantiye gelcek olursak global garantisi var
İade hakkın 30 gün sonrası amazonun insiyatifine kalıyor. Al sata almak isteyen bence boşuna alır klavye alım satımı zor olur. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyorGaranti yok ama Amazon var arkasında kral. İade hakların çok geniş.
cidden yazik vallah klavye alim satimi en kolay alim satimdir yani artik konusmayacam ne yaparsaniz yapinSen bebek misin bu ne ağla ağla yazmışsın hayır yaş kaç biraz yazılanı oku al sata gitmez adam gider yurtiçi cihaz alır akıl var mantık var
İade hakkın 30 gün sonrası amazonun insiyatifine kalıyor. Al sata almak isteyen bence boşuna alır klavye alım satımı zor olur. Bazı arkadaşlar anlamak istemiyor