T.P.G.
80+ Titanium
16 şu an, 17 ye gireceğim.yaş kaç?
16 şu an, 17 ye gireceğim.yaş kaç?
Öncelikle ne alırsanız alın umarım çok çok uzun zamanlar size hayırlı olmuş olur. En güzellerini alırsınız umarım. Yani aslında bir nevi bütçeye göre ben hem okul hemde işlerden dolayı 3070 alma taraftarıyım. Eğer bütçeniz var ise ve ihtiyacınız varsa şuan neden olmasın bence almalısınız ama eğer ihtiyaçlarınızı bir nebzede olsa şuan karşılıyorsa ben olsam biraz daha beklerdim açıkcası. Biraz daha maddi, okul ve keyif işi aslında size kalmış herşeyi bir arada yürütebilirsiniz aslında size kalmış tamamen. Bu arada umarım olursa en güzeli olur sisteminiz çok sevindim şimdiden hayırlı olsun diyeyimben ya 3080 alacağım ya da 5700XT ile devam sonra 4080 ve i9 sisteme geçmek istiyorum, ancak üniversite zamanına denk gelecek işte. 3080 alsam mı almasam mı diye kararsızım biraz.
ama şu var 1 sene sınıfta kaldım ondan 11 yerine yine 10 okuyorum, ders çalışmadığım için ama, Trabzonun en iyi 2. lisesindeyimyaş kaç?
ok ben 17 yakında 18. bende sistemi toplayacağım üniye yanımda götürcem. ve bende extrem takılcam rekor kırılan RAM alıp 4000Mhz yapcam16 şu an, 17 ye gireceğim.
Gerçekten sizlere çok başarılar umarım çok güzel sisteme sahip olursunuz, geleceğiniz her daim parlak ve açık olması tek temennimok ben 17 yakında 18. bende sistemi toplayacağım üniye yanımda götürcem. ve bende extrem takılcam rekor kırılan RAM alıp 4000Mhz yapcam![]()
sen üniyemi gidiyosun?Gerçekten sizlere çok başarılar umarım çok güzel sisteme sahip olursunuz, geleceğiniz her daim parlak ve açık olması tek temennim![]()
Hangi bölüm?Evet üniversitedeyim şuan![]()
![]()
neyse umarım girdiğin yerde başarılı olursunŞuan radyo, tv ve sinema okuyorum fakat önümüzdeki sene değiştirmeyi planlıyorum bölümü maalesef![]()
Çok teşekkür ederim değerli yorumunuz için umarım sizde gireceğiniz bölümde çok başarılı olursunuz her konuda, şimdiden hayatta başarılar ve son olarak bu zamana kadar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim tekrardanneyse umarım girdiğin yerde başarılı olursun
rica ederimÇok teşekkür ederim değerli yorumunuz için umarım sizde gireceğiniz bölümde çok başarılı olursunuz her konuda, şimdiden hayatta başarılar ve son olarak bu zamana kadar yardımlarınızdan dolayı çok teşekkür ederim tekrardan![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ne istiyorsunuz?Şuan radyo, tv ve sinema okuyorum fakat önümüzdeki sene değiştirmeyi planlıyorum bölümü maalesef![]()