Merhaba teşekkür ederim şimdi taktım sorunsuzca sığdı ikisi de ama bu sıvı soğutucu sorunlu mu sıcaklıklar hiç normal değil Last of Us'ta gölgelendirme oluşturma ekranında 89 derece oldu şu anda oyun içi 75 derece işlemcim Ryzen 7 7800x3D.Alıntıyı görüntüleCooler Master MasterBox TD500 Mesh V2 ARGB ATX PC Case
MasterBox TD500 Mesh V2 - Cooler Master ATX PC Case with Polygonal Mesh Front Panel, Three ARGB Fans Includedwww.coolermaster.com
3d işlemciler ısınır oyuzden normalMerhaba teşekkür ederim şimdi taktım sorunsuzca sığdı ikisi de ama bu sıvı soğutucu sorunlu mu sıcaklıklar hiç normal değil Last of Us'ta gölgelendirme oluşturma ekranında 89 derece oldu şu anda oyun içi 75 derece işlemcim Ryzen 7 7800x3D.
Sığıyor.Cooler Master Masterbox TD500 V2 mesh kasaya ASUS ROG Thor 1000W P2 PSU sığar mı ve ASUS ROG Ryujin 3 360mm sıvı soğutma sığar mı şimdiden teşekkür ederim.
Dlss açık mı?Merhaba teşekkür ederim şimdi taktım sorunsuzca sığdı ikisi de ama bu sıvı soğutucu sorunlu mu sıcaklıklar hiç normal değil Last of Us'ta gölgelendirme oluşturma ekranında 89 derece oldu şu anda oyun içi 75 derece işlemcim Ryzen 7 7800x3D.
Hayır AMD ekran kartı kullanıyorum fsr3 ile de denedim fark etmedi sıcaklığaSığıyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Dlss açık mı?
Doğrudur ama benim izlediğim videolarda bu işlemci en fazla 60-65 derecelerde geziyordu hatta PC hocası kanalında 50-55 derece arasındaydı hemde 2 fanlı sıvı soğutucu kullanmasına rağmen benim 75 olunca hatta 89 oldu dedim ne oluyor acaba soğutucu mu arızalı mı bu yüzden iade etme kararı aldım zaten yeni modeli extreme modeli çıkıyormuş birkaç güne iade edicem.3d işlemciler ısınır oyuzden normal
kanka 7800x3 ye 5 tane sıvı sogutucu değiştirdim 360mm veya kule tiplerinin kralını kullandım 50-55 leri masaüstünde görüyorum nasıl 240 ile o sıcaklıkları alıyolar oyunlarda hayret ediyorumHayır AMD ekran kartı kullanıyorum fsr3 ile de denedim fark etmedi sıcaklığa
Mesaj otomatik birleştirildi:
Doğrudur ama benim izlediğim videolarda bu işlemci en fazla 60-65 derecelerde geziyordu hatta PC hocası kanalında 50-55 derece arasındaydı hemde 2 fanlı sıvı soğutucu kullanmasına rağmen benim 75 olunca hatta 89 oldu dedim ne oluyor acaba soğutucu mu arızalı mı bu yüzden iade etme kararı aldım zaten yeni modeli extreme modeli çıkıyormuş birkaç güne iade edicem.