3389 var en iyi sensör gibi bişey bazı markaların özel kendi sensörleri harici en iyisi gibi M2 den memnun isen kalsın ama bu fiyatları bulamazsın daha alınır 60gram mouse hem güzel kayarArkadaşlar Gigabyte AORUS M2 kullanıyorum hafifliğinden ve büyüklüğünden memnunum. Sadece clickler çok hafif gıcırdamaya başladı sizce almalımıyım? Sensörü daha mı iyidir bunun?
Evet. İlk çıktığında mouse clickleri sağa sola oynuyordu şu an çıkanlarda sıkıntı yok. Bence iptal etmeyin.Bu yeni üretimmidir aldım ama iptalmı edeyim
Evet yaratır. Glorious model o dan çok daha iyi mouse.Bumu yoksa glorios model o minusmu performax xotrandan geçicem cok fark yaratırmı?
MM711 her konuda daha iyi. Sensörü baya iyi bu mousenin.Arkadaşlar sizce hangisi, Glorious Model O Minus VS Cooler Master MM711 ?
Alıntıyı görüntülekdv parasına bakar msnız
Teşekkür ederimEvet. İlk çıktığında mouse clickleri sağa sola oynuyordu şu an çıkanlarda sıkıntı yok. Bence iptal etmeyin.
Evet yaratır. Glorious model o dan çok daha iyi mouse.
MM711 her konuda daha iyi. Sensörü baya iyi bu mousenin.
Nasil knk begendin miArkadaşlar mouse elime ulaştı. Biraz kullanayım yorum yapacağım.
Aorus M2'den geçtim, ağırlık olarak pek değişiklik hissetmedim ama kablosu çok hoşuma gitti neredeyse yokmuş gibi rahat hareket ettirebiliyorsun. Yazılımı gayet güzel. Sol tuşlar tam istediğim gibi sert. İlk defa delikli mouse kullandım çok hoşuma gitti rahatsız etmedi. Mouseunuz olsa bile yedek olarak alın pişman olmazsınız.Nasil knk begendin mi