Para olsaydı bende alacaktım bu fiyata bedava hocam zaten.İnternet stoğu bitmiş, sadece Acıbadem şubesinde stok var gözüküyor. Zamlanacak herhal...
Alıntıyı görüntüle
Mouse geldim, tüy gibi cidden hoş. Bir dezavantajı kendisi ve kablosu beyaz çabuk kirlenebilir onun dışında güzel..ben aldım ya şimdi teşekkür ederim kargoyla 500'e geldi ama iyi fiyat
Rival 3 benim ele tam oluyor siz memnun kaldınız mı kalıp olarak mm711 den?Aldım birkaç gündür kullanıyorum. Hafiflik ve tuş kombinasyonu konusunda çok başarılı buldum. Elim rival 3'de eskiden çok terlerdi. Şimdi bununla saatlerce çalışsam da terlemiyor. Yazılım konusunda başarılı bulamadım. Uygulamada falan gözükmüyor hiçbir şekilde
Evet kaldım. İyi ki almışım dedim çok kaliteli mouse kullanımı falan rival 3'ten sonra buna geçmek gençleştirdi. Hardcore fps oyuncusuyum ve gerçekten iyi ki dedirtiyorRival 3 benim ele tam oluyor siz memnun kaldınız mı kalıp olarak mm711 den?
Tasarım olarak çok fark var mı sizce rival 3 den, kullanırken hissediliyor mu?Evet kaldım. İyi ki almışım dedim çok kaliteli mouse kullanımı falan rival 3'ten sonra buna geçmek gençleştirdi. Hardcore fps oyuncusuyum ve gerçekten iyi ki dedirtiyor
Abi daha rahat yapıyorsun tasarımı, ben 3d sektörüne geçtim. Hala da mükemmel, klavyede de devrim yaşadım. XPG SUMMONER MINI, kullanıyordum. Yavaştan artık kablo okumuyor arada bir kapanıyordu LPTOPCOMTR'den almayın diye uyarayım. Şimdi gittim Amazon'dan LOGITECH G413 TKL SE aldım ve çok rahatladımTasarım olarak çok fark var mı sizce rival 3 den, kullanırken hissediliyor mu?