Neler Yeni

Yardım Cooler Master Psu Alınır Mı

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Can...

80+ Platinum
Kanka bu 500 w olanı ve sertifikası yok 300 TL'ye Sence alınır mı
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tamam bro açamazsın diyorsan Eğer açtım Tamam bitti bu kadar işte açamazsın diyorsun Ben de açtım işte oldu bitti Tamam uzatma diyorum sana
sertifikalı bir şey almaya çalış o şekilde hiç bir psu yu onermem

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
Şu arkadaşı raporlayalım lütfen aynı konudan en az 10 tane açtı hala gelmiş bana burda forum kurallarını öğretmeye çalışıyor.
Tamam bro sana ne sen raporla geç daha sen niye milleti örgütlemeye çalışıyorsun burada

Şu arkadaşı raporlayalım lütfen aynı konudan en az 10 tane açtı hala gelmiş bana burda forum kurallarını öğretmeye çalışıyor.
Sen Geldin burada başımıza moderatör mü kesildin raporla geç bunu soruma cevap vermeyeceksin soruma cevap veriyorsan vermiyorsan daha tartışma Sana uzatma diyorum hala Boş boş konuşuyorsun

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Tamam bro sana ne sen raporla geç daha sen niye milleti örgütlemeye çalışıyorsun burada

Sen Geldin burada başımıza moderatör mü kesildin raporla geç bunu soruma cevap vermeyeceksin soruma cevap veriyorsan vermiyorsan daha tartışma Sana uzatma diyorum hala Boş boş konuşuyorsun
Sertifikası olmayan PSU alınmaz bana göre, erkan kartı ve işlemci modeli belirtmemişsin güç tüketimini bilemeyiz. Buyur cevabın.

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
Sertifikası olmayan PSU alınmaz bana göre, erkan kartı ve işlemci modeli belirtmemişsin güç tüketimini bilemeyiz. Buyur cevabın.
Büro Bence işlemci ile ekran kartının zaten modelini sürmen gerekiyor zaten ben ne kadar güç çektiğini biliyorum ki sistemin Sadece size soruyorum sadece bu fiyata bu alınır mı diyorum

Ama çok istiyorsan ryzen 5 5500 GTX 1.660 240 GB ssd 16 GB ram2x8

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Büro Bence işlemci ile ekran kartının zaten modelini sürmen gerekiyor zaten ben ne kadar güç çektiğini biliyorum ki sistemin Sadece size soruyorum sadece bu fiyata bu alınır mı diyorum
Güç tüketimi konusunda yanlış bilgilere sahip arkadaşlar oluyor benim bunu size sormam lazım. Fiyattan bağımsız bence 2. el PSU bile alınmamalı ve bu PSU'da sertifika yok.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom