Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master SK620 Low profile Red SW Mekanik Klavye 743 TL

Switch rengi ne?
Kablosu çıkarılabilir duruyor öyle mi?
Switchleri kaliteli mi?
Alınır mı?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bu da indirimde
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ama satıcı yorumları falan pek iç açıcı değil bilginiz olsun almadan biraz araştırın.

Ben Tam boy K70 mk.2 kullanıyorum. Çok hoj bir klavye :)

Son düzenleme:

Ahmet7752

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
Ahmet Çakır
fiyati gorunce direk yapistirdim 1 tane umarim klavye uzmez birde ne kadar surede teslim ediliyor daha onceden alan ulasan var mi?

Checkmate

80+ Silver
Corsair yurtdışından almaya değmez neden dersen TR de 400 TL farkla satılıyor hem garantili hem de Türkçe.

Ben Tam boy K70 mk.2 kullanıyorum. Çok hoj bir klavye :)
Hocam yurtdışı ürününün de garantisi var diye biliyorum tam emin olmamak ile birlikte.

Eren Güven

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,787
İsim
Eren Güven
tasarımı çok güzel, yorumları ortalama, bu bütçeler için iyi olabilir

Checkmate

80+ Silver
Global garanti 1 yıl sanırım. Ama Corsair RMA baya iyi. Garanti bitse de imkan elverdikçe yardımcı olmaya çalışıyorlar.
Ben Mizar mz60 klavye aldım Amazon'dan dediklerine göre 2 yıl içinde bir sıkıntı çıkarsa garantiye verip tam para iadesi alabilirmişim. Tabi ucuza aldıgım ve paramızın her gün değer kaybetmesi sebebi ile kesinlikle yapılmaz. Ama fiyatlar aynı kalsaydı yapılabilirdi, böyle bir şey oluyormuş seçili ürünlerde.

Ben Mizar mz60 klavye aldım Amazon'dan dediklerine göre 2 yıl içinde bir sıkıntı çıkarsa garantiye verip tam para iadesi alabilirmişim. Tabi ucuza aldıgım ve paramızın her gün değer kaybetmesi sebebi ile kesinlikle yapılmaz. Ama fiyatlar aynı kalsaydı yapılabilirdi, böyle bir şey oluyormuş seçili ürünlerde.
Mizar ve durgod klavyeden bende yedeğe aldım :) Klavye ihtiyacım olsa cooler masterı alırdım.

Bor4

80+ Bronze
Tam bilmiyorum amazon'dan alsam vergi fiyata dahil mi sonradan vergi alınıyor mu kartım yurtdisi alışverişine açık olmasa alabilirmiyim klavye arıyordum fiyat mükemmel çünkü

Tam bilmiyorum amazon'dan alsam vergi fiyata dahil mi sonradan vergi alınıyor mu kartım yurtdisi alışverişine açık olmasa alabilirmiyim klavye arıyordum fiyat mükemmel çünkü
Vergi dahil 743,29 TL
Yurtdışı ile alakan yok Amazon Türkiye ile işlem oluyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
233
İsim
Hüseyin Umut Yüksel
Bunun tuşlarını değiştirmek istesek keycapsleri nereden temin edebiliriz? Almak istiyorum ama Almanca düzen kullanamam.

• Beğen
Reaksiyonlar: B1L0
Top Bottom