Köşelerindeki altın şeritler jelatin, isterseniz çıkarabilirsiniz. Bu arada efsaneymiş. Hayırlı olsun.
Köşelerindeki altın şeritler jelatin, isterseniz çıkarabilirsiniz. Bu arada efsaneymiş. Hayırlı olsun.
ates ediyo hocam, gule gule kullanınGeldi klavye bu gün low profil güzel oluyormuş beğendim, Bi tık sesi sevmedim kasayı modladım hemen eva ve tape mod ama tape mod çok vidalı olduğu için rahat rahat yapamadım Bi kat zar zor oldu, seste Bi tık daha iyi oldu. Stablar falanda değişik ama iyi rattle dedikleri ses yok hafif lubeladım onlarıda güzel oldu. Bu fiyata güzel ama kötü yanı sanırım switch ler çabuk bozuluyor onuda zamanla görürüz ben memnunum switch fiyatına almış olduk zaten
Switchlerin çabuk bozulduğunu nereden öğrendiniz?Geldi klavye bu gün low profil güzel oluyormuş beğendim, Bi tık sesi sevmedim kasayı modladım hemen eva ve tape mod ama tape mod çok vidalı olduğu için rahat rahat yapamadım Bi kat zar zor oldu, seste Bi tık daha iyi oldu. Stablar falanda değişik ama iyi rattle dedikleri ses yok hafif lubeladım onlarıda güzel oldu. Bu fiyata güzel ama kötü yanı sanırım switch ler çabuk bozuluyor onuda zamanla görürüz ben memnunum switch fiyatına almış olduk zaten
benimki de kargoda hocam, keycap takimini degistirebilir miyiz yoksa switchler farkli diye takamaz miyiz?Geldi klavye bu gün low profil güzel oluyormuş beğendim, Bi tık sesi sevmedim kasayı modladım hemen eva ve tape mod ama tape mod çok vidalı olduğu için rahat rahat yapamadım Bi kat zar zor oldu, seste Bi tık daha iyi oldu. Stablar falanda değişik ama iyi rattle dedikleri ses yok hafif lubeladım onlarıda güzel oldu. Bu fiyata güzel ama kötü yanı sanırım switch ler çabuk bozuluyor onuda zamanla görürüz ben memnunum switch fiyatına almış olduk zaten
Ona göre keycap takımı bulursan takarsın ama normal keycapslerden değişik.benimki de kargoda hocam, keycap takimini degistirebilir miyiz yoksa switchler farkli diye takamaz miyiz?
Redditte, amazonda yorumlarda falan gördüm.Switchlerin çabuk bozulduğunu nereden öğrendiniz?
TTC Red switch low profil. Çınlama sesinde mevcut bu arada yay sesi.Switchleri ne bu klavyenin?
TR keycap yok maalesef buna olacak, hatta İngilizce bile bulmak zorates ediyo hocam, gule gule kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:
gazza geldim bi tane alsm, tr tusa cevirmek icin ne yapabilirim, tecrubeli arkadaslar...
QWERTZ Olmasa alıyordumCooler Master SK620 Kablolu Oyun Klavyesi – Kompakt%60 Düzen, Düz Mekanik Şalter, Tuş Başına RGB Aydınlatma, On-the-Fly Kontrolü, MacOS/Windows Uyumlu – QWERTZ, DE Klavye
Yorumların çoğu SK 622 için.Redditte, amazonda yorumlarda falan gördüm.
TTC Red switch low profil. Çınlama sesinde mevcut bu arada yay sesi.
TR keycap yok maalesef buna olacak, hatta İngilizce bile bulmak zor
Aynı klavye switch kablosuz olanı.Yorumların çoğu SK 622 için.