Neler Yeni

🔥İndirim Cooler Master SK620 Low profile Red SW Mekanik Klavye 743 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
12,203
İsim
Murat Orhan
Açıkçası magic refiner daha mantıklı bu paraya bence.

brnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burak DEMİRBAŞ
Geldi klavye bu gün low profil güzel oluyormuş beğendim, Bi tık sesi sevmedim kasayı modladım hemen eva ve tape mod ama tape mod çok vidalı olduğu için rahat rahat yapamadım Bi kat zar zor oldu, seste Bi tık daha iyi oldu. Stablar falanda değişik ama iyi rattle dedikleri ses yok hafif lubeladım onlarıda güzel oldu. Bu fiyata güzel ama kötü yanı sanırım switch ler çabuk bozuluyor onuda zamanla görürüz ben memnunum switch fiyatına almış olduk zaten

Ekler

• 20230506_150140.jpg
    20230506_150140.jpg
    3.6 MB · Hit: 151
  • 20230506_150751.jpg
    20230506_150751.jpg
    2.8 MB · Hit: 156
  • 20230506_150816.jpg
    20230506_150816.jpg
    2.8 MB · Hit: 151
Dahası  
Reaksiyon skoru
194
İsim
M. Ali ARSLAN
Geldi klavye bu gün low profil güzel oluyormuş beğendim, Bi tık sesi sevmedim kasayı modladım hemen eva ve tape mod ama tape mod çok vidalı olduğu için rahat rahat yapamadım Bi kat zar zor oldu, seste Bi tık daha iyi oldu. Stablar falanda değişik ama iyi rattle dedikleri ses yok hafif lubeladım onlarıda güzel oldu. Bu fiyata güzel ama kötü yanı sanırım switch ler çabuk bozuluyor onuda zamanla görürüz ben memnunum switch fiyatına almış olduk zaten
ates ediyo hocam, gule gule kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

gazza geldim bi tane alsm, tr tusa cevirmek icin ne yapabilirim, tecrubeli arkadaslar...

• Beğen
Reaksiyonlar: brnk

YunusOZ

80+ Bronze
Switchlerin çabuk bozulduğunu nereden öğrendiniz?

beskazalichinese

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,011
İsim
Sadettin Y
benimki de kargoda hocam, keycap takimini degistirebilir miyiz yoksa switchler farkli diye takamaz miyiz?

Ultracı

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Rıfat Avcı
Switchleri ne bu klavyenin?

brnk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
15
İsim
Burak DEMİRBAŞ
Switchlerin çabuk bozulduğunu nereden öğrendiniz?
Redditte, amazonda yorumlarda falan gördüm.
Switchleri ne bu klavyenin?
TTC Red switch low profil. Çınlama sesinde mevcut bu arada yay sesi.
ates ediyo hocam, gule gule kullanın
Mesaj otomatik birleştirildi:

gazza geldim bi tane alsm, tr tusa cevirmek icin ne yapabilirim, tecrubeli arkadaslar...
TR keycap yok maalesef buna olacak, hatta İngilizce bile bulmak zor

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,804
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
Dahası  
Reaksiyon skoru
107
İsim
Berkay Emir Ada Davulcu
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak Fırsatlar Aşığı.
şuan ryzer cynosa lite kullanıyorum hiç ihtiyacım da yok ama şeytan çok pis dürtüklüyor alsam mı almasam mı bilemedim

Top Bottom