mutlu pide
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
Dahası
XPG Battlecrusier.
Evet kaliteliKaliteli mi bunlar biliyo musun ki ? Zart zurt ses olmasın bıktım artık valla
36 cm ekran kartı her kasaya girmiyor hocam1000'e kadar düşmüş. Tekrar düşerse alınabilir. Hiçbir yerde konusunu vs. görmedim ama kaliteliye benziyor. 41 cm ekran kartını ne yapacaksınız çok merak ediyorum.Deep Cool MATREXX 70 ADD-RGB 3F E-ATX Led Fanlı Oyuncu Kasası Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Deep Cool MATREXX 70 ADD-RGB 3F E-ATX Led Fanlı Oyuncu Kasası fiyatlarını Akakçe ile takip et! Deep Cool MATREXX 70 ADD-RGB 3F E-ATX Led Fanlı Oyuncu Kasası özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!www.akakce.com
Evet kaliteli
36 değil yaklaşık 34. Bu kasanın desteği 38 cm.36 cm ekran kartı her kasaya girmiyor hocam
36 cm pay hocam soğutma bloğu ile beraber bugün ölçüm. 390 mm destekleyen kasaya girmedi bile ekran kartı sığmayı geçtim36 değil yaklaşık 34. Bu kasanın desteği 38 cm.
MATREXX 70 DEEPCOOL- Cases
MATREXX 70 - DEEPCOOL is dedicated to provide the best Laptop Cooler,CPU coolers, Computer Chassis and PC Power Supply.deepcool.com
mb511 kullanıyorum ama fan sesi hiç yok %100 yük altında bile çok normal daha çok soğutucunun fanları ses yapyıorOlmaz fanları TD500 gibi sıkıntılı
410mm ekran kartı ne yiğidim ne takıcaksınGamepower warcry nasıldır ?
Fan sesinden dolayı iade ettim biliyorsunuz o sorunu kasaya sahip olan arkadaşlar.
Önereceğiniz kasanın en az 410 MM ekran kartı desteklemesi gerekiyor.
Şimdiden teşekkürler.
Örnek mesela boş bir kasa alıp mesh yapıda büyük. 3lü corsair fan alabilirim. Vs vs önerilerinizi bekliyorum.
Uzay montaj yaptım mecbur.
Xpg battlecruiserGamepower warcry nasıldır ?
Fan sesinden dolayı iade ettim biliyorsunuz o sorunu kasaya sahip olan arkadaşlar.
Önereceğiniz kasanın en az 410 MM ekran kartı desteklemesi gerekiyor.
Şimdiden teşekkürler.
Örnek mesela boş bir kasa alıp mesh yapıda büyük. 3lü corsair fan alabilirim. Vs vs önerilerinizi bekliyorum.
Uzay montaj yaptım mecbur.
Bu çok kazık franko ab.DEEP COOL MATREXX55 MESH PSU YOK ATX KASA SİYAH
kampanyalı DEEP COOL MATREXX55 MESH PSU YOK ATX KASA SİYAH özellikleri, fiyat bilgisi, taksit seçenekleri ile hemen satın al.www.sitem.com.tr
Bunu alıp bir de fan alabilirsin önüne 3 tane ama kasanın max ekran kartı uzunluğu 370mm