Tam tersi bende var.ama sadece arka fandan önceki 3 fan aşırı sessiz
yok ya öndeki 3 fanda o traktör sesi var arkaya bakmadım bile onları duyuncacooler master mb 511 kullanıyorum dediğin gibi fandan çok ses geliyor, ama sadece arka fandan önceki 3 fan aşırı sessiz, senin de problemin arka fan olabilir onu bi çıkart öyle dene ne kadar ses geldiğini.
parayla yollarım bedava fan yok krdşmTam tersi bende var.
MB511 ARGB kullanıyorum.
Fanları satacak birini bulamıyorsan, gönder bana kargo parasını karşılarım
@ensbhdr55
Bilemiyorum ya hocam , aldım mı çıksın aradan hepsi .. Görüntüye de önem veriyorum onun için anakart değiştim sırf.Ucuz olmasına rağmen çok beğendiğim bir model olan XPG INVADER'ı öneririm. Ön, arka, üst ve yan tarafta sıvı soğutma olmadan toplamda 8 fan takabileceğiniz şık bir kasa. 240MM sıvı soğutma kullanırım diyorsan 6 adet doğru fan dizilimi ile de güzel şeyler yakalayabileceğin bir model. Göz atmanızı tavsiye ederim. Kasanın altında LED şerit var, güzel bir görüntü sağlıyor. ARGB fanları yok ancak kalan bütçeye fanları alabilirsin.
Hocam görüntü olarak kesinlikle tatmin eder, hepsini bir kerede toplu olarak alma isteğini anlıyorum. Fakat farklı kombinasyonlarla seni daha çok tatmin edebilecek şeyler bakabilirsin. Bizzat sana verdiğim önerideki gibi kullanıyorum sistemi.yok ya öndeki 3 fanda o traktör sesi var arkaya bakmadım bile onları duyunca
Mesaj otomatik birleştirildi:
parayla yollarım bedava fan yok krdşm
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bilemiyorum ya hocam , aldım mı çıksın aradan hepsi .. Görüntüye de önem veriyorum onun için anakart değiştim sırf.
Dediğine bir bakayım tamamdır fanları ne alacağızHocam görüntü olarak kesinlikle tatmin eder, hepsini bir kerede toplu olarak alma isteğini anlıyorum. Fakat farklı kombinasyonlarla seni daha çok tatmin edebilecek şeyler bakabilirsin. Bizzat sana verdiğim önerideki gibi kullanıyorum sistemi.
fanlardan bir şeye sürtünme sesi traktör sesi falan gelmiyor yani ? yakından bi dinlersen ön fanları yok mu böyle bir sorun ?Benimki ne aragaz veriyor ne ses çıkarıyor. Aslında 1 ay kullandıktan sonra garip sesler çıkarmaya başladı fakat o sorun bir şekilde kendi kendine halloldu. Nasıl bilmiyorum.
O sesi çıkardığında alt kısma uyan bir kitap sıkıştırıyordum ses kesiliyordu.Artık kasa kendi duruyor ve şuan gayet sessiz çalışıyor.
Tahminim psu ile alakalı. Benim psu'nun vidalar bir şekilde esneyip çıkmış, sesin sorunu da oradan kaynaklı çıktı. İyice sıktım şuan sessiz çalışıyor.
Alınmaz. Maxima v12 al geç işte. 38 cm kart desteği var dünyada 38 cm kart yokhttps://www.hepsiburada.com/gameboo...ainbow-fan-siyah-kasa-psu-yok-p-HBV00000O7C8Q
@cfranko @RevDeisDou nasıl ? yanına 4 tane fan alırız dışardan önü mesh 410mm ekran kartı desteği 340 TLcik
https://www.bilisimport.com.tr/urun/be-quiet-pure-base-500dx-pencereli-beyaz-oyuncu-kasasi-bgw38 buna baktın mı fiyatı da güzel fan eklersen.https://www.hepsiburada.com/gameboo...ainbow-fan-siyah-kasa-psu-yok-p-HBV00000O7C8Q
@cfranko @RevDeisDou nasıl ? yanına 4 tane fan alırız dışardan önü mesh 410mm ekran kartı desteği 386 TLcik