Neler Yeni

Yardım Cooler Master TD500 yerine alınabilecek ARGB 4 fanlı kasa önerisi istiyorum.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır

forzaa

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
forza
cooler master mb 511 kullanıyorum dediğin gibi fandan çok ses geliyor, ama sadece arka fandan önceki 3 fan aşırı sessiz, senin de problemin arka fan olabilir onu bi çıkart öyle dene ne kadar ses geldiğini.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
Ucuz olmasına rağmen çok beğendiğim bir model olan XPG INVADER'ı öneririm. Ön, arka, üst ve yan tarafta sıvı soğutma olmadan toplamda 8 fan takabileceğiniz şık bir kasa. 240MM sıvı soğutma kullanırım diyorsan 6 adet doğru fan dizilimi ile de güzel şeyler yakalayabileceğin bir model. Göz atmanızı tavsiye ederim. Kasanın altında LED şerit var, güzel bir görüntü sağlıyor. ARGB fanları yok ancak kalan bütçeye fanları alabilirsin.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
cooler master mb 511 kullanıyorum dediğin gibi fandan çok ses geliyor, ama sadece arka fandan önceki 3 fan aşırı sessiz, senin de problemin arka fan olabilir onu bi çıkart öyle dene ne kadar ses geldiğini.
yok ya öndeki 3 fanda o traktör sesi var arkaya bakmadım bile onları duyunca
Mesaj otomatik birleştirildi:

Tam tersi bende var.
MB511 ARGB kullanıyorum.

Fanları satacak birini bulamıyorsan, gönder bana kargo parasını karşılarım :)
@ensbhdr55
parayla yollarım bedava fan yok krdşm :D

Ucuz olmasına rağmen çok beğendiğim bir model olan XPG INVADER'ı öneririm. Ön, arka, üst ve yan tarafta sıvı soğutma olmadan toplamda 8 fan takabileceğiniz şık bir kasa. 240MM sıvı soğutma kullanırım diyorsan 6 adet doğru fan dizilimi ile de güzel şeyler yakalayabileceğin bir model. Göz atmanızı tavsiye ederim. Kasanın altında LED şerit var, güzel bir görüntü sağlıyor. ARGB fanları yok ancak kalan bütçeye fanları alabilirsin.
Bilemiyorum ya hocam , aldım mı çıksın aradan hepsi .. Görüntüye de önem veriyorum onun için anakart değiştim sırf.

Jason Statham

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
214
İsim
Jason Statham
yok ya öndeki 3 fanda o traktör sesi var arkaya bakmadım bile onları duyunca

parayla yollarım bedava fan yok krdşm :D

Bilemiyorum ya hocam , aldım mı çıksın aradan hepsi .. Görüntüye de önem veriyorum onun için anakart değiştim sırf.
Hocam görüntü olarak kesinlikle tatmin eder, hepsini bir kerede toplu olarak alma isteğini anlıyorum. Fakat farklı kombinasyonlarla seni daha çok tatmin edebilecek şeyler bakabilirsin. Bizzat sana verdiğim önerideki gibi kullanıyorum sistemi.

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Hocam görüntü olarak kesinlikle tatmin eder, hepsini bir kerede toplu olarak alma isteğini anlıyorum. Fakat farklı kombinasyonlarla seni daha çok tatmin edebilecek şeyler bakabilirsin. Bizzat sana verdiğim önerideki gibi kullanıyorum sistemi.
Dediğine bir bakayım tamamdır fanları ne alacağız

Slyleight

80+
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
348
İsim
Sly
Benimki ne aragaz veriyor ne ses çıkarıyor. Aslında 1 ay kullandıktan sonra garip sesler çıkarmaya başladı fakat o sorun bir şekilde kendi kendine halloldu. Nasıl bilmiyorum.
O sesi çıkardığında alt kısma uyan bir kitap sıkıştırıyordum ses kesiliyordu.Artık kasa kendi duruyor ve şuan gayet sessiz çalışıyor.

Tahminim psu ile alakalı. Benim psu'nun vidalar bir şekilde esneyip çıkmış, sesin sorunu da oradan kaynaklı çıktı. İyice sıktım şuan sessiz çalışıyor.

Derek Pappalardo

80+ Bronze
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,292
İsim
Derek
İlgilendiği Kategoriler
Bioshock, Mark of the Ninja

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Benimki ne aragaz veriyor ne ses çıkarıyor. Aslında 1 ay kullandıktan sonra garip sesler çıkarmaya başladı fakat o sorun bir şekilde kendi kendine halloldu. Nasıl bilmiyorum.
O sesi çıkardığında alt kısma uyan bir kitap sıkıştırıyordum ses kesiliyordu.Artık kasa kendi duruyor ve şuan gayet sessiz çalışıyor.

Tahminim psu ile alakalı. Benim psu'nun vidalar bir şekilde esneyip çıkmış, sesin sorunu da oradan kaynaklı çıktı. İyice sıktım şuan sessiz çalışıyor.
fanlardan bir şeye sürtünme sesi traktör sesi falan gelmiyor yani ? yakından bi dinlersen ön fanları yok mu böyle bir sorun ?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
  • Muhteşem
Reaksiyonlar: cici

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap