lappelduvide
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 926
stok bitti iptal etsem mi diye düşünmüyor değilim bir an aldım hevesle ama içime sinmedi gibi bişey şu an
Elma armut kıyası premium anakart var ram 32 850w gold psu ekran kartı asus işlemci 15 k lık 7950x gücünde işkemci ssd 1 tb hızı 5k. Çok sığ bi kıyaslama olmuşGecen hafata amd ddr5 5070 sistem 46 bin tl satildi yanin bunun fiyati 9 bin fazla yani okadarda uygun değil sonuc itibariyle casper 90 bin yazdiysa o fiyattan satilacak diye bişey yok
ben de aldım ama gelmez, keşke gelseŞaka maka aldık bu sistemi 6 taksitle ama. Ya gelirse napicam bu sistemi ben bilemedim.
Ne zaman aldınben de aldım aN
Hazırlanıyor kısmına geçerse onay geldi demektirben de aldım ama gelmez, keşke gelse
burada paylaştıklarında aldımNe zaman aldın
hocam çok zor işlemci kutulu 16k, ekran kartı asus 34k zaten ikisi 50k yapıyorHazırlanıyor kısmına geçerse onay geldi demektir
Yani bende öyle düşünüyorum , iptal gelicek diye şansımı denim dedim. Gelirsede naparim diye düşündüm. Karışık duygular içerisindeyimburada paylaştıklarında aldım
hocam çok zor işlemci kutulu 16k, ekran kartı asus 34k zaten ikisi 50k yapıyor
ben kullanıcamYani bende öyle düşünüyorum , iptal gelicek diye şansımı denim dedim. Gelirsede naparim diye düşündüm. Karışık duygular içerisindeyim![]()
Ben parca kiyaslamasi yapmadim dostum sonuc itibariyle iptal olur yanlis fiyat yazilmis diyen arkadaslara okadarda yanlis bi fiyatlama degil demeye getirdim gunun sonunda verecekleri performans oyun için konusuyorum tas patlasa 10-15 fps olurElma armut kıyası premium anakart var ram 32 850w gold psu ekran kartı asus işlemci 15 k lık 7950x gücünde işkemci ssd 1 tb hızı 5k. Çok sığ bi kıyaslama olmuş