Besler dostum. Fiyatı düştüğü için 7800x3d de düşünebilirsin. Soğutma için biraz undervolt gerekiyor. Isınma konusunda şikayetçi değilim.Ya senin islemciyi ben cok istiyorum 4090i rahat besliyor 4kda ama 5090a gecersem besler mi ? sogutmasindan memnun musun ? biraz konu sapacak diye ban yemek istemem umarim sorun olmaz![]()
9700x e eşit işlemci zaten. Intel işlemciler daha alınmaz ultra serisi yeni guncellemeler ile daha kötü oluyor.
1851 anakartım olsa alırdım güzel fiyat. 14700k kullanan birisi olarak aynı paraya yeni bir nesil olurdu ama 1851 chipset kaliteli bir anakart en az 15k
amdciler parazit yapmasın bu işlemciyi ilk defa görüyorum gücü neye denk ve yatırım olarak alınır mı
Gerçekten de öyleymiş. Testlere bakmadan iyi bir işlemci olduğunu sanıyordum. 265k neden böyle kötü çıkmış ?hocam senin işlemci sanırım 265K'dan daha iyi olabilir ahahah testlerde 14700K bırak 265K'yı , 9800x3D'ye selam çakıyor
Mesaj otomatik birleştirildi:
yeni nesil HyperThreadingde problem var artık çekirdek sayısı ile thread sayısı eşit intelde. uyum ve microcode güncellemesi yapması lazım bu sebeble. yeni nesil beklenmeli özellikle oyun için.Gerçekten de öyleymiş. Testlere bakmadan iyi bir işlemci olduğunu sanıyordum. 265k neden böyle kötü çıkmış ?
1851 anakartım olsa alırdım güzel fiyat. 14700k kullanan birisi olarak aynı paraya yeni bir nesil olurdu ama 1851 chipset kaliteli bir anakart en az 15k