Corolla Cross mu almalıyım C5 aircross mu

gidip de en alt paket alinmaz ve arada asiri fiyat farki var. corolla cross'un en alt paket fiyatina muhtemelen full paket c5 aircross alinabilir.
Bizde 2024 model 1.5 dizel shine paket c5 aircross var ve gayet memnunuz. Fiyat, donanim, konfor ve ses yalitimi olarak corolla cross'un onunde olan bir araba. Motor ve sanziman olarak da sorunlu bir araba degil ki en buyuk masraflari bu ikisi acar genelde.
He ama diyorsanki hibrit olsun o zaman da toyotadan baskasi alinmaz.
Ne kadar yakıyor hocam

1000006092.webp

Gptden yukaridaki Gibi bir bilgi aldım bu durumda aslinda çok da bir yakıt tasarufu sağlamış olmuyorum bu durumun doğruluğu ne kadar bileniniz var mi

bizim evin konumundan dolayi 100km'de 8.5lt felan yakiyor ama ayni araba ile sehir icinde 7-7.5lt yakanlar vardir. ancak uzun yolda cok guzel klima acik bir sekilde hiz sinirlarina uyarsaniz 5.5lt gecmez. yakit konusunda corolla cross her turlu daha avantajli ama c5 aircross da 1.5 dizel motoruyla oyle cok yakan bir araba degil.

1.6 Puretech EAT8 180HP C5 Aircross al.

Peki sizce corolla cross mu yoksa 0 faiz kredi ile togg mu (o bütçeye başka araba var demeyin lütfen 0 faiz kredi ile togg düşünüyorum)

Togg 1.8m iken alinirdi 500k zam yedi. And Çetin in pzt yayinlarina katilip tavsiye alabilirsin ondan.

Togg 1.8m iken alinirdi 500k zam yedi. And Çetin in pzt yayinlarina katilip tavsiye alabilirsin ondan.
Hocam 500k zam yedi zaten farkındayım ancak o arayı sıfır faiz kredi ile kapatırsam yavaş yavaş öderim çok fark etmez

Senin bileceğin is fakat ben 1 ay once 1.8 milyona alinan arabayi ben 2.3 milyona almazdım.
1 ay önce de 300k eksiğim vardi hocam alma şansim olsa o zaman alirdim
Zaten bu piyasada bir şeye zam geldi diye almayacaksak işimiz biraz zor degil mi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,165,736
Üyeler
185,156
Son üye
phermatic
Geri