Corona döneminde dışarı çıkanlar hakkında!

Rammstein

Cezalı
80+ Silver
Reaksiyon skoru
4,734
Aferin aferin çıkın dışarı, çıkın ki virüs bitmesin. 18 yaş altındaysan kesinlikle çık zaten, yasak masak hikaye. Hem evde kalıp n'apıcaksın değil mi? Sıkıntınız ne sizin? Bir kişi bir kişidir diyerek 3 aydır evden dışarı adım atmadım. Hele ki iznimiz olduğu günlerde hiç aklıma bile getirmedim. Niye? Gidilecek yerleri zaten süperzeka gençlerimiz doldurduğu için. El ele de tutuşun, omuz omuza da verin. En fazla Dünyaya zarar verirsiniz, eğlencenizden önemli mi?

3 aydır dışarı adımımı atmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı. Kim ne derse desin artık durdurulamam. Herkes çıkıyorken ben neden evimde oturayım ki?

Aferin aferin çıkın dışarı, çıkın ki virüs bitmesin. 18 yaş altındaysan kesinlikle çık zaten, yasak masak hikaye. Hem evde kalıp n'apıcaksın değil mi? Sıkıntınız ne sizin? Bir kişi bir kişidir diyerek 3 aydır evden dışarı adım atmadım. Hele ki iznimiz olduğu günlerde hiç aklıma bile getirmedim. Niye? Gidilecek yerleri zaten süperzeka gençlerimiz doldurduğu için. El ele de tutuşun, omuz omuza da verin. En fazla Dünyaya zarar verirsiniz, eğlencenizden önemli mi?
Ekran kart almaya gidiyorum gidemezsem çine sövcem kilo aldık bide ayaklar ağrıyo bilgisayardeyken hareketsiz kalıyoruz napalım ? herkes ekmeğenin peşinde millet çalışıyor bunu düşünmüyormusun ? Para kazanmak zor bi de @Yasin Çelik

3 aydır dışarı adımımı atmadım ama artık bıçak kemiğe dayandı. Kim ne derse desin artık durdurulamam. Herkes çıkıyorken ben neden evimde oturayım ki?
İroni deyin hocam! İroni deyin lütfen!

Yani anlamıyorum ki aga gerçekten anlamıyorum ne bitmez eğlenceniz varmış dışarıda. virüsün başında hayvanlarda virüs vardır diye çin bir sürü günahsız hayvanı öldürdü ulan gelin insanları da öldürün ya anlamayan insanları da öldürün.

Yani anlamıyorum ki aga gerçekten anlamıyorum ne bitmez eğlenceniz varmış dışarıda. virüsün başında hayvanlarda virüs vardır diye çin bir sürü günahsız hayvanı öldürdü ulan gelin insanları da öldürün ya anlamayan insanları da öldürün.
Acaba biz gamerız diye mi anlamıyoruz? Dışarda sevilecek ne var bu kadar? Boş insan kirliliği resmen...

İroni deyin hocam! İroni deyin lütfen!
hocam adam haklı ne diyelim yani ben pek dışarı çıkma insanı değilim fakat insan görünce böyle şeyler sinir oluyor hocam oturun evinizde işte. buna benim arkadaşlarım da dahil onlara da kızıyorum zaten adam alıyor arabayı biraz gezeyim diyor bencillik yapıyorlar.

Ekran kart almaya gidiyorum gidemezsem çine sövcem kilo aldık bide ayaklar ağrıyo bilgisayardeyken hareketsiz kalıyoruz napalım ? herkes ekmeğenin peşinde millet çalışıyor bunu düşünmüyormusun ? Para kazanmak zor bi de @Yasin Çelik
İçeriği tekrar oku. Ben çalışana laf etmedim.

Ben halen duruyorum. Biliyorum iyi bir şey yapıyorum ama komşular , tanıdıklar , arkadaşlar hepsi dışarıda. Açıkçası kendimi enayi gibi hissediyorum. Sokağa masa kurmuş okey oynuyorlar. Bahçelerine yaşlı kadınlar çağırmışlar , şarkı söylettirip bağıra bağıra konuşuyorlar. Polisi arasak tanıdıkları var kim olduğumuzu öğrenip başımıza bela olurlar. Çingeneler arabalarında full ses açmış şarkı dinlerler. Ben de ümitsizce buradan yazı yazıyorum.

Acaba biz gamerız diye mi anlamıyoruz? Dışarda sevilecek ne var bu kadar? Boş insan kirliliği resmen...
Hocam ne bileyim ya ben öyle inanılmaz gamer değilim de ne bileyim her dk dışarı çıkmak ne bileyim partiler falan beni çok geriyor sevmiyorum öyle ortamları.

Hocam ne bileyim ya ben öyle inanılmaz gamer değilim de ne bileyim her dk dışarı çıkmak ne bileyim partiler falan beni çok geriyor sevmiyorum öyle ortamları.
Gamer kısmı şey ya, hani forumda çoğu kişi gamer ya, o bakıma.

Kimse burada çalışana laf etmedi çalışan adamın başımızın üstünde yeri var allah yardımcısı olsun bu dönemde canını tehlikeye atmak zorunda resmen ,fakat dışarı çıkıp boş boş eğlenen insanlara diyoruz görmediniz mi geçen haberi millet nasıl akın etmiş parklara falan kurala uymadan :mad:

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,199,127
Üyeler
190,512
Son üye
dogukankagan
Geri