Corona döneminde dışarı çıkanlar hakkında!

kilo aldık bide ayaklar ağrıyo bilgisayardeyken hareketsiz kalıyoruz napalım ? herkes ekmeğenin peşinde millet çalışıyor bunu düşünmüyormusun ? Para kazanmak zor bi de hele bu dönemde size demesi kolay herhalde ? Dediklerim hakkında ne düşünüyorsun çin bi de günahsız hayvanları öldürdü yediler ne eğlencemiz var aha ben sanal da yapıyorum işimi mecbur ekran kart alıcam @Yasin Çelik

Kimse burada çalışana laf etmedi çalışan adamın başımızın üstünde yeri var allah yardımcısı olsun bu dönemde canını tehlikeye atmak zorunda resmen ,fakat dışarı çıkıp boş boş eğlenen insanlara diyoruz görmediniz mi geçen haberi millet nasıl akın etmiş parklara falan kurala uymadan :mad:
Hocam bende acaba bu kurala uymamış sayılıyormuyum,Evimiz bahçeli ancak son günlerde evde tadilat var ve bende köpeğimi sadece bizim sokakta tur attırıp geliyorum.Bi tane adam fotomu çekiyordu az kalsın.Bu kadar abartanlarda var.

Hocam bende acaba bu kurala uymamış sayılıyormuyum,Evimiz bahçeli ancak son günlerde evde tadilat var ve bende köpeğimi sadece bizim sokakta tur attırıp geliyorum.Bi tane adam fotomu çekiyordu az kalsın.Bu kadar abartanlarda var.
Hocam köpek gezdirmen de bir sorun yok ki bunu zaten devlet de diyor , köpek gezdirenler cezaya tabii değil sadece kurallara uymanız lazım maske,sosyal mesafe falan. onlarda can onları gezdirmek sıkıntı değil ama bencilce davranıp sokakta dışarıya eğlenmeye çıkanlar sorun.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bahaneleri de evden sıkıldık ulan en azından sizin sıkılacağınız bir eviniz var ya evsiz insanlar onlar napsın??? :(

Hocam köpek gezdirmen de bir sorun yok ki bunu zaten devlet de diyor , köpek gezdirenler cezaya tabii değil sadece kurallara uymanız lazım maske,sosyal mesafe falan. onlarda can onları gezdirmek sıkıntı değil ama bencilce davranıp sokakta dışarıya eğlenmeye çıkanlar sorun.

Bahaneleri de evden sıkıldık ulan en azından sizin sıkılacağınız bir eviniz var ya evsiz insanlar onlar napsın??? :(
Tamamıyla haklısınız hocam,Acaba şuanda Elazığ depremzedeleri ne yapıyor.:(

Ben halen duruyorum. Biliyorum iyi bir şey yapıyorum ama komşular , tanıdıklar , arkadaşlar hepsi dışarıda. Açıkçası kendimi enayi gibi hissediyorum. Sokağa masa kurmuş okey oynuyorlar. Bahçelerine yaşlı kadınlar çağırmışlar , şarkı söylettirip bağıra bağıra konuşuyorlar. Polisi arasak tanıdıkları var kim olduğumuzu öğrenip başımıza bela olurlar. Çingeneler arabalarında full ses açmış şarkı dinlerler. Ben de ümitsizce buradan yazı yazıyorum.
Aynen öyle valla. Bu hafta son yasak kalktı kalktı. Kalkmazsa umrumda olmaz çıkarım artık ben.

Tamamıyla haklısınız hocam,Acaba şuanda Elazığ depremzedeleri ne yapıyor.:(
Hocam onlar zaten deprem yüzünden şanssız birde sokakta yaşayan insanlar,hayvanlar onlar napıyorlar :(

Aynen öyle valla. Bu hafta son yasak kalktı kalktı. Kalkmazsa umrumda olmaz çıkarım artık ben.
Hocam yapma bizi düşünmüyorsan kendini düşün ya allah korusun virüs kaparsan :( benden tavsiye hocam işin yoksa çıkma derim.

Hocam yapma bizi düşünmüyorsan kendini düşün ya allah korusun virüs kaparsan :( benden tavsiye hocam işin yoksa çıkma derim.
Artık Amaaan dönemine girdim. Kaparsam da umrumda olmaz. 3 aydır herkes dışarada ben adımımı atmıyorum. Enayi gibi hissediyorum artık kendimi.

Güncelleme: Aynı yazıyı instagram'da da paylaştım. Duyar kasma diyen oldu. Duyarlı olmak kötü bir şey mi ben anlamadım. Gerçi instagram'da her şeye duyar diyorlar ama...

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,204,665
Üyeler
192,448
Son üye
Varagidelim
Geri