Neler Yeni

Corona Oldum Dikkat Edin

OZAN J

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
OZAN TANKUŞ
Benim anlamadığım şey şu. 3 kez aşı oldum. olduktan neredeyse tam 1 ay sonra kovid oldum. O günün ertesi günü annem ve babama da bulaştı. Herşeyimiz aynıydı. Kamyon çarpmışdan beteri bir vicut ağrısı, Tat koku kaybı , Ufak öksürük vs vs.. ben atlattıktan 1-2 gün sonrada bizimkiler atlattı. Ve sürekli maskeyle geziyordum. Gerçekten bu maskeler işe yarıyormu?

Che_

80+ Platinum
En İyi Cevap
2
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,814
İsim
MehmedVII
Cumartesi denize gittim dönüştü motosikletle kaç kere yoldan çıkacaktım üzerimde bir ağrı halsizlik ne ararsan var dün test verdim sonuç covid olmuşum aman dikkat adın arkadaşlar maske takın en azından
Geçmiş olsun

shotpoter

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,245
İsim
Taha Efe
Cumartesi denize gittim dönüştü motosikletle kaç kere yoldan çıkacaktım üzerimde bir ağrı halsizlik ne ararsan var dün test verdim sonuç covid olmuşum aman dikkat adın arkadaşlar maske takın en azından
Denizde bisi var bizim kuzende 2 hafta önce yataktan kusarak kalktı.
Denizler temizlenmiyor mu ne?

Geçmis olsun bu arada

Dahası  
Reaksiyon skoru
1,823
İsim
Doruk
3 kere Covid oldum daha da olmam diye düşünüyorum kapalı alanlarda maske takmakta fayda var yine de

Kontfire

80+ Silver
Benim anlamadığım şey şu. 3 kez aşı oldum. olduktan neredeyse tam 1 ay sonra kovid oldum. O günün ertesi günü annem ve babama da bulaştı. Herşeyimiz aynıydı. Kamyon çarpmışdan beteri bir vicut ağrısı, Tat koku kaybı , Ufak öksürük vs vs.. ben atlattıktan 1-2 gün sonrada bizimkiler atlattı. Ve sürekli maskeyle geziyordum. Gerçekten bu maskeler işe yarıyormu?
Karşıdaki hasta olan kişi maske takmiyorsa sen maske taksanda hasta olma ihtimalin çok yüksek

Tearz

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Aşı odaları bomboş. Uygun bir vakitte sıra alın gidin ve aşınızı olun.

BurakBal

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,143
İsim
Burak Bal
Bende denize gittim ertesi gün halsiz hissetmeye başladım.korona olmuşum.

uydu3

80+ Silver
Hocam 16 yaşımdayım bende dün oldum aynı sen gibi her şey var hele dün bir ateşim vardı 38 39 sürekli ateş bugün ateşim yok şükür

Vatan.Delisi

80+ Bronze
Denizde bisi var bizim kuzende 2 hafta önce yataktan kusarak kalktı.
Denizler temizlenmiyor mu ne?

Geçmis olsun bu arada
Bagirkanlıya gittim denizde gördüğüm tek tuhaflık küçük balıklar vardı bildiğin ısırıyordu
Mesaj otomatik birleştirildi:

Hocam 16 yaşımdayım bende dün oldum aynı sen gibi her şey var hele dün bir ateşim vardı 38 39 sürekli ateş bugün ateşim yok şükür
Sanada geçmiş olsun umarım biran önce sağlığımıza kavuşuruz

Top Bottom