Neler Yeni

CORSAIR 17k Bandında Sistem!!

mm33

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
406
İsim
Mert Otacı
Ancak adamın da bir bütçesi var. O bütçede en iyisi Tomahawk
Ha ASUS alsa kötü olmaz o da gayet sağlam. Ama Tomahawk daha iyi bunu belirttim sadece. İsterse ASUS yapabilir.
Konu başlığı CORSAİR sistem olunca anakart olarak ASUS'tan başka seçenek kalmıyor bence.

Mesaj otomatik birleştirildi:

Şu yazım hatası olmasaydı ve linkler olsaydı güzel diyecektim ama eline sağlık.
RTX3070 seni severim fakat benim konum'da bana gömmeye çalışmışsın "OLMAMIŞ" + Olarakta bütün işlerimi kıçı kırık Android mobil telefonundan yapmaya çalışıyorum ister istemez ufak tefek hatalar oluşa biliyor mesela tefek yazıp telefon bunu fetek gibi çevire biliyor buda ister istemez gözden kaçıyor + olarakta istediğim emojiyi kullanırım seni alakadar etmez!! şimdi rica ediyorum açtığım konudan cıkarmısın ve senin gibi insanların bana faydası dokunacaksa da Allah yazdıysa bozsun!!! Konu kapanmıştır sana iyi forumlar...

Öne takarsa CPU sıcaklığı düşüğ GPU artabilir ama denemeden bilemeyiz ama kesinlikle görüntü bi tık bozulur kasa değiştirmek daha mantıklı.
Peki kasa önerin nedir dediğin gibi Yapıcam kankam bide + olarak bana anakart önerirmisin☕

Son düzenleme:

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,046
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
3070 5500 tl :D

4101995

80+ Gold
En İyi Cevap
24
(1) "KASAMIZ" CORSAIR iCUE 465X 3x120mm RGB FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX BEYAZ KASA (1.300₺) 😈

(2) "ANAKARTIMIZ" MSI MAG B550 TOMAHAWK AMD AM4 DDR4 ATX Anakart (1.598₺) 😈

(3) "İŠLÊMÇİMİZ" AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci (3.231₺) 😈

(4) "EKRAN KARTIMIZ" NVİDİA GEFORCE RTX 3070 (5.500₺ Tahmini Fiyat)😈

(5)
"PSU GÜÇ KAYNAĞIMIZ" CORSAIR RM SERİSİ RM750 750W 80 PLUS GOLD MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI (1.216₺) 😈

(6) "RAMLERİMİZ" CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro LED Dual Kit Ram (1.169₺) 😈

(7) "SIVI SOĞUTMAMIZ" CORSAIR iCUE H100i RGB PRO XT 240mm SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ (1.612₺) 😈

(8) "M.2 SLOTUMUZ" Corsair 480GB Force Serisi MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma/2000MB Yazma) ( 983₺) 😈

TOPLAM = (16K 17K ) CİVARINDA BİR SİSTEM SİZCEDE GUZEL Mİ SIKINTI CİKARIR MI BANA HERANGİ Bİ EKSİK VAR MI SİSTEM'DE??🤔

| • HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜR EDİYORUM • | ❤️🌹
{ İYİ FORUMLAR DİLERİM HERKEZE } ✓ 🔥
Neden şeytan koydun la bana bakıyorlar sanki

Neden şeytan koydun la bana bakıyorlar sanki
Amaçta o zaten knk sana bakması bu kurduğumuz sistemler şeytani işler haksızmıyım 👹👺😈👿

İnsanlar tahmin'de bulunurlar fakat boş yapıp insanların emek verip umutla açtığı konuyu alay konusu halinede getirilmemesi gerektiğini biliyordum sizler yenimi türediniz anlamış değilim RTX 3070 "TAHMİNİMCE" dediğimi hatırlıyorum 5.5k ola bilir 6k ola bilir konuya faydalı yorumlar yapacağınıza işiniz gücünüz insanların konusunda açık aramak ve onları aşşalamak adına hesap açmışsınız! Bilgi sahibi olmayıp birşeyler hakkın'da araştırma yapıp bilgi sahibi olmaya çalışan insanların önüne geçmeye çalışıyorsunuz çünkü insanların önüne taş koyuyorsunuz bazı insanlarında kendiniz gibi geride kalmasını geride kaldığınız için başkalarınızı'da kendiniz gibi olmasını istiyorsunuz hayatı dolu yaşamayı deneyin boş işlerle meşgul olup hayatınızı karatmayın konumuz RTX 3070 "TAHMİNİ" fiyat inla 5.5k olacak diye kimse banko fiyat koymadı koyamaz'da " KONU KAPANMIŞTIR " - İYİ forumlar.

+1 anakart asus olmalı
Eyvallah kanka teşşekkür ettim . Araştırmalarıma göre Corsair ile anakart Asus uyumluymuş anakartıda Asus Alıcam fakat nasıl bi model almam gerek kararsız kaldım. SAYGILAR 🙏☕🌹

B550 Tomahawk'a o fiyatta rakip yok. B550-F olsa bile Tomahawk daha iyi.
Doğrudur kanka naçizane yorumun için teşşekkür ettim. Lakin Asus anakart almayı düşünüyorum Corsair ile uyumlu olduğu için Asus anakart önerin var mı?

2 adet var hocam
Başka parçaya bakıyormuşum gördüm kanka eyvallah teşşekkür ettim 🙏☕💯🌹

Son düzenleme:

cLarq

80+ Gold
En İyi Cevap
3
rm750 deki 1250tlden 250tl sini kıs indirimlerde 999tlye satılıyor ekran kartınıda 6.5k olarak güncelle.

Dostlarım Anakartıda Değiştirmeyi Düşünüyorum Anakart Asus Modeli ile CORSAIR uyumludur diye bi duyum aldım sizden ricam Asus anakart hangi modelini önerirsiniz vee + olarak'da kasa önerisi almak istiyorum bu kasa beyaz olması şartıyla tabi

Yorumlarınızı Bekliyorum SAYGILARIMLA 🙏☕🌹

rm750 deki 1250tlden 250tl sini kıs indirimlerde 999tlye satılıyor ekran kartınıda 6.5k olarak güncelle.
Adamsın kanka düzeltiyorum ☕🌹❤️

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1

RTX3070 seni severim fakat benim konum'da bana gömmeye çalışmışsın "OLMAMIŞ" + Olarakta bütün işlerimi kıçı kırık Android mobil telefonundan yapmaya çalışıyorum ister istemez ufak tefek hatalar oluşa biliyor mesela tefek yazıp telefon bunu fetek gibi çevire biliyor buda ister istemez gözden kaçıyor + olarakta istediğim emojiyi kullanırım seni alakadar etmez!! şimdi rica ediyorum açtığım konudan cıkarmısın ve senin gibi insanların bana faydası dokunacaksa da Allah yazdıysa bozsun!!! Konu kapanmıştır sana iyi forumlar...

Peki kasa önerin nedir dediğin gibi Yapıcam kankam bide + olarak bana anakart önerirmisin☕
Bütçe ve kriterleri söyler misin?

Son düzenleme:

!ROGStrix!

80+ Platinum
En İyi Cevap
7
Amaçta o zaten knk sana bakması bu kurduğumuz sistemler şeytani işler haksızmıyım 👹👺😈👿

İnsanlar tahmin'de bulunurlar fakat boş yapıp insanların emek verip umutla açtığı konuyu alay konusu halinede getirilmemesi gerektiğini biliyordum sizler yenimi türediniz anlamış değilim RTX 3070 "TAHMİNİMCE" dediğimi hatırlıyorum 5.5k ola bilir 6k ola bilir konuya faydalı yorumlar yapacağınıza işiniz gücünüz insanların konusunda açık aramak ve onları aşşalamak adına hesap açmışsınız! Bilgi sahibi olmayıp birşeyler hakkın'da araştırma yapıp bilgi sahibi olmaya çalışan insanların önüne geçmeye çalışıyorsunuz çünkü insanların önüne taş koyuyorsunuz bazı insanlarında kendiniz gibi geride kalmasını geride kaldığınız için başkalarınızı'da kendiniz gibi olmasını istiyorsunuz hayatı dolu yaşamayı deneyin boş işlerle meşgul olup hayatınızı karatmayın konumuz RTX 3070 "TAHMİNİ" fiyat inla 5.5k olacak diye kimse banko fiyat koymadı koyamaz'da " KONU KAPANMIŞTIR " - İYİ forumlar.

Eyvallah kanka teşşekkür ettim . Araştırmalarıma göre Corsair ile anakart Asus uyumluymuş anakartıda Asus Alıcam fakat nasıl bi model almam gerek kararsız kaldım. SAYGILAR 🙏☕🌹

Doğrudur kanka naçizane yorumun için teşşekkür ettim. Lakin Asus anakart almayı düşünüyorum Corsair ile uyumlu olduğu için Asus anakart önerin var mı?

Başka parçaya bakıyormuşum gördüm kanka eyvallah teşşekkür ettim 🙏☕💯🌹
Nedemek hocam ;)

Bütçe ve kriterleri söylersen neden olmasın.
TOPLAM bütçem 16 17k açık konişiyim PC parca parca toplıcam. Benim için ilk ön planda olan kasa ekran kartı işlemci anakart güç kaynağı diğerleri o kadar önemli değil mesela Sistem 17k fakat benim cebimde 10k var diğer parçalarına'da param oldugu zaman Alıcam yani 2 ay sonra beklerim problem yok beni idare eden bitane PC sahibim fakat bu sistemi kanda olsa belada olsa ALLAH Nasip ederse kafaya koydum toplıcam yeterki dedigin gibi anakart Corsair uyumlu olsun kafamızda netleşsin + olarak hangi kasayı alıcaz oda netleşsin gerisi gelir senden tek ricam şudur kankam bana güzel temiz bı Anakart ve kasa önerisi ve + olarak Palit 3070 ekran kartı alınır mı? Ekran kartını değiştiricem gibi gözüküyor ☕ 🤔

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
TOPLAM bütçem 16 17k açık konişiyim PC parca parca toplıcam. Benim için ilk ön planda olan kasa ekran kartı işlemci anakart güç kaynağı diğerleri o kadar önemli değil mesela Sistem 17k fakat benim cebimde 10k var diğer parçalarına'da param oldugu zaman Alıcam yani 2 ay sonra beklerim problem yok beni idare eden bitane PC sahibim fakat bu sistemi kanda olsa belada olsa ALLAH Nasip ederse kafaya koydum toplıcam yeterki dedigin gibi anakart Corsair uyumlu olsun kafamızda netleşsin + olarak hangi kasayı alıcaz oda netleşsin gerisi gelir senden tek ricam şudur kankam bana güzel temiz bı Anakart ve kasa önerisi ve + olarak Palit 3070 ekran kartı alınır mı? Ekran kartını değiştiricem gibi gözüküyor ☕ 🤔
Değişebilir bence.

Son düzenleme:
Top Bottom