Neler Yeni

CORSAIR 17k Bandında Sistem!!

T.P.G.

80+ Titanium
Çoktan stokta zaten kartlar
Mesaj otomatik birleştirildi:

Nvidia Geforce RTX 3070 Bahsediyorum ben kardeşim boşu boşuna heyecanlandırdın bizide :D 😁😄

Sıvı soğutma 240mm için saçma sapan pahalı
Durumun farkındayım fiyatlar almış başını gidiyor. Fakat dolar kuru bizleri bu hale getirdi maalesef!!! Gönül isterdiki benim güzel kardeşim 1500₺ yerine 500 ₺ almak ama dolar böyle oldukça hepsi hayal'de kalacak! 🌹

O kasa küçük. Ramler sıvı soğutuyua çarpar. Öne takmak zorundasınız sıvı soğutucuyu.Anakartı asus alın corsair ve asus uyumlu.
Kankam kasanın küçük olduğunu Sayende anladım teşşekkür ettim eyvallah fakat . Anlamadığım konu zaten sıvı soğutucu CORSAIR hepsiyle uyumlu değil mi sistem zatenn baştan assaya CORSAIR 🤔

Ekler

• Screenshot_20201111-063257.png
    Screenshot_20201111-063257.png
    647.8 KB · Hit: 40
Son düzenleme:

Windows 11

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Nvidia Geforce RTX 3070 Bahsediyorum ben kardeşim boşu boşuna heyecanlandırdın bizide :D 😁😄

Durumun farkındayım fiyatlar almış başını gidiyor. Fakat dolar kuru bizleri bu hale getirdi maalesef!!! Gönül isterdiki benim güzel kardeşim 1500₺ yerine 500 ₺ almak ama dolar böyle oldukça hepsi hayal'de kalacak! 🌹

Kankam kasanın küçük olduğunu Sayende anladım teşşekkür ettim eyvallah fakat . Anlamadığım konu zaten sıvı soğutucu CORSAIR hepsiyle uyumlu değil mi sistem zatenn baştan assaya CORSAIR 🤔
Ramlere çarpabilir bence.

Son düzenleme:

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,600
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Dolar anlamında dememiştim. Baktığınız model 240mm bir sıvı soğutma için çok pahalı o paraya 360mm var

Hayır ramlere çarpar. Kanıt olarak;
zaman ayarlı.
Haklısın fakat kasa benim çok hoşuma gitti. "RECEP BALTAŞ" Yaptigi gibi dizayn etsek herangi bı eksiklik yaşarmıyım? 🤔

Dolar anlamında dememiştim. Baktığınız model 240mm bir sıvı soğutma için çok pahalı o paraya 360mm var
Evet haklısın lakin sistem komple " CORSAIR " olduğu için bozmak'ta İstemiyorum özenle hazırladım sistemi aynı üründen "BEYAZ" Olacak şekilde varsa 240m soğutucu uyguna alırım neden olmasın. ☕ 😈

kasa hariç iyi kasa kötü ramlere çarpar büyük ihtimalle

https://www.itopya.com/corsair-4000d-tempered-glass-beyaz-mid-tower-kasa/
kasa olarak bunu al bence bayağı iyi
Kankam öncelikle naçizane yorumun için teşşekkür ettim. ☕🌹 Kasa gercekten güzel kar beyazı bayılıyorum + olarakta Corsair kasası lakin ön kısmında RGB Fanlar mevcut fakat ön kısımdan görünmüyor üzücü bi durum 😔😔

Son düzenleme:

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1

FightForHonor

80+ Platinum
En İyi Cevap
33

Bu kart türkiyede satılmıyor ki

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,308
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Corsairin bu kasalarından uzak dur:
iCUE 465X
iCUE 220T

Corsair iCUE 220T RGB Airflow​

Corsair Spec 05

Ayrıca Corsair Ekosistem çok gereksiz pahalı.

Bu kart türkiyede satılmıyor ki
Eveeeet gelelim kuru fasulyenin faydalarına ! Malesef kankam malesef ki bu Gördüğüm Ekran Kartı Nvidia Geforce RTX 3070 sadece ve sadece Founders edition Muş ve ben bu ekran kartının tasarımının dizayn aynısını almak için 2 ay bekledim boşa beklemisim adamlar Founders edition tanıtımını yapmak için bazı youtubelere ve karaborsacılara kaptırmış ve Türkiye'de aynı dizayn bi Nvidia Geforce RTX 3070 Satılmayacakmış e şimdi ne anladım ben bu işten boşuna mı bekledik şimdi bu Nvidia 3070 madem Türkiye'de Satılmayacakmış neden bu kadar insanları umutlandırdılar?? 🤔🤔🤔😠😡😠😡😠😡😠😡🤬

Corsairin bu kasalarından uzak dur:
iCUE 465X
iCUE 220T

Corsair iCUE 220T RGB Airflow​

Corsair Spec 05

Ayrıca Corsair Ekosistem çok gereksiz pahalı.
Peki sana bı kasa atsam ona bi bakarmısın?

tunahangenç

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,301
İsim
Tunahan Genç
Yurt Dışı Fiyatı 499$ Tahminimce 5500₺ 6000₺ civarında Türkiye Genelinde Raflar'da Yerini Alacağını Düşünüyorum . Ve İyi Niyetli Cevabına'da Gelecek Olursak. Bu Seferde İyi Niyetli İnsanlar Kazansın Kanka Hep Kötüler Hep Kötüler Nereye Kadar Değil mi 🤔☺️ teşşekkür ettim naçizane yorumun için 🌹

Naçizane yorumun için teşekkürler kanka ☺️🙏🌹
düşünsene 500tl ye alıyosun

Top Bottom