MekanınSahibi
80+
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Kankam 500₺ alıyım üstüne bı 500₺ daha verip vurdurturymdüşünsene 500tl ye alıyosun
Kankam 500₺ alıyım üstüne bı 500₺ daha verip vurdurturymdüşünsene 500tl ye alıyosun
Öne takarsa CPU sıcaklığı düşüğ GPU artabilir ama denemeden bilemeyiz ama görüntü bi tık bozulur benceHaklısın fakat kasa benim çok hoşuma gitti. "RECEP BALTAŞ" Yaptigi gibi dizayn etsek herangi bı eksiklik yaşarmıyım?
+1 anakart asus olmalıO kasa küçük. Ramler sıvı soğutuyua çarpar. Öne takmak zorundasınız sıvı soğutucuyu.Anakartı asus alın corsair ve asus uyumlu.
O çıkmayacak. Yurt dışında bile yok. Bekleme onu yani boşuna.Nvidia Geforce RTX 3070 Bahsediyorum ben kardeşim boşu boşuna heyecanlandırdın bizide
Fiyatını kesinlikle haketmiyor.Eveeeet gelelim kuru fasulyenin faydalarına ! Malesef kankam malesef ki bu Gördüğüm Ekran Kartı Nvidia Geforce RTX 3070 sadece ve sadece Founders edition Muş ve ben bu ekran kartının tasarımının dizayn aynısını almak için 2 ay bekledim boşa beklemisim adamlar Founders edition tanıtımını yapmak için bazı youtubelere ve karaborsacılara kaptırmış ve Türkiye'de aynı dizayn bi Nvidia Geforce RTX 3070 Satılmayacakmış e şimdi ne anladım ben bu işten boşuna mı bekledik şimdi bu Nvidia 3070 madem Türkiye'de Satılmayacakmış neden bu kadar insanları umutlandırdılar??
Mesaj otomatik birleştirildi:
Peki sana bı kasa atsam ona bi bakarmısın?
B550 Tomahawk'a o fiyatta rakip yok. B550-F olsa bile Tomahawk daha iyi.+1 anakart asus olmalı
Dostum arkadaş corsair sistem istiyor yani bunların hepsinin senkron çalışmasını istiyor asus anakart ile uyum tam sağlanıyor fiyat bazından demiyoruz zaten.B550 Tomahawk'a o fiyatta rakip yok. B550-F olsa bile Tomahawk daha iyi.
Ancak adamın da bir bütçesi var. O bütçede en iyisi TomahawkDostum arkadaş corsair sistem istiyor yani bunların hepsinin senkron çalışmasını istiyor asus anakart ile uyum tam sağlanıyor fiyat bazından demiyoruz zaten.
2 adet var hocamb550m aorus m.2 slotu yok bende yanlış görüyorum ???
Hayırlı olsun da niye öyle emojiler koydun(1) "KASAMIZ" CORSAIR iCUE 465X 3x120mm RGB FANLI TEMPER CAMLI MidT ATX BEYAZ KASA (1.300₺)
(2) "ANAKARTIMIZ" MSI MAG B550 TOMAHAWK AMD AM4 DDR4 ATX Anakart (1.598₺)
(3) "İŠLÊMÇİMİZ" AMD Ryzen 5 5600X Altı Çekirdek 3.70 GHz İşlemci (3.231₺)
(4) "EKRAN KARTIMIZ" NVİDİA GEFORCE RTX 3070 (5.500₺ Tahmini Fiyat)
(5) "PSU GÜÇ KAYNAĞIMIZ" CORSAIR RM SERİSİ RM750 750W 80 PLUS GOLD MODÜLER GÜÇ KAYNAĞI (1.216₺)
(6) "RAMLERİMİZ" CORSAIR 16GB (2x8GB) Vengeance DDR4 3200MHz CL16 RGB Pro LED Dual Kit Ram (1.169₺)
(7) "SIVI SOĞUTMAMIZ" CORSAIR iCUE H100i RGB PRO XT 240mm SIVI SOĞUTMA SİSTEMİ (1.612₺)
(8) "M.2 SLOTUMUZ" Corsair 480GB Force Serisi MP510 NVMe M.2 SSD (3480MB Okuma/2000MB Yazma) ( 983₺)
TOPLAM = (16K 17K ) CİVARINDA BİR SİSTEM SİZCEDE GUZEL Mİ SIKINTI CİKARIR MI BANA HERANGİ Bİ EKSİK VAR MI SİSTEM'DE??
| • HERKEZE ŞİMDİDEN TEŞŞEKKÜR EDİYORUM • |
{ İYİ FORUMLAR DİLERİM HERKEZE } ✓
Şu yazım hatası olmasaydı ve linkler olsaydı güzel diyecektim ama eline sağlık.HERKEZE